Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Blogginlägg


Sida: Första Föreg. 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Nästa Sista 
Lotta Nilsson

Konstutställning och mycket mer.

Så var det måndag morgon igen.  Helgen har varit bra. Jag hann prova på Malin och lite justeringar i livet så blir det nog bra. Nu är det till att fortsätta att sy igen.  Ett besök till Helsingborg ... läs mer..
Monica Ceder persson

Katten

Flyttade över bilder från kameran till datorn och hittade en på katten...Här ligger han på ett antal trosor jag sytt från ett mönster från Svenska Mönster - ett riktigt bra trosmönster för övrigt. ... läs mer..
Monica Ceder persson

Fynd

Igår handlade jag linnetyg, 5 meter grönt och 5 meter svart och det gick på 590 kronor. Gissa om jag var nöjd! Av en slump upptäckte jag att en butik - Kungslinet - på Kungsgatan hade total ... läs mer..
Ulrika Lindh

Vimplar

Har inte fotograferat på ett tag, får ta tag i det i helgen så här finns inga bilder med i inlägget. Under veckan som gått så har jag faktiskt broderat bokstäver på tyg och klippt ut vimplar, det ska ... läs mer..
Inga-lill Cras

Skinnålar är bra till mycket

Jag håller äntligen på med min gräsväska! Bild kommer att komma när den är klar. Och jag har återupptäckt skinn-nålen. Den har som en liten kniv i spetsen, och skär lätt igenom andra material än bara ... läs mer..
Lotta Nilsson

Semesterdag!!!

Härligt, härligt! En dags semester. Började dagen i simhallen med att simma sisådär 1000 m och sedan lite bubbelpool och ångbastu därefter. Ljuvligt. Hem och tog en kopp kaffe och sedan iväg på en ... läs mer..
Lotta Nilsson

Gardinen

Var på Ikea i helgen och köpte en del tyg. Tänkt sätta upp en gardinlängd i ena fönstret. Numera är det inte mycket gardiner i vårt hem. Men lite insynsskydd vill jag nog ändå ha. Ikväll blev längden ... läs mer..

Håll reda på hörapparaterna

Hörapparaterna låg på köksbordet. Jag gick till sovrummet och hämtade tvätt.  Sen genom köket och in i tvättstuganm satte på en maskin. Lite senare såg jag att det bara låg en hörapparat på bordet. ... läs mer..
annmarie wikman

Virkade mössor - regnbågsgarn

Hej Jag har börjat virka mössor i regnbågsgarn! Jag har garner kvar hemma från förr men har har faktiskt hittat dem på nätet. De finns kvar och säljer garner nu också efter alla dessa år... ... läs mer..
Monica Ceder persson

Inspiration saknas

Å, vad jag avskyr när inspirationen tryter! Jag har egentligen sååå många idéer men de kommer liksom inte ut... I juni ska jag på två större fester - lyckligtvis inte med samma människor som det kan ... läs mer..

Ett gammalt ufo

För 30 år sen var det populärt att växtfärga garn.  Jag färgade flera härvor svenskullgarn i olika gula och gröna nyanser. Jag stod ute på tomten till vårt sommarhus med en stor gryta över öppen ... läs mer..
Lotta Nilsson

Balklänning påbörjad

Jaha, så har jag legat på golvet för att klippa till tyget för en balklänning. Inte för jag saknar bord precis men eftersom borden inte är 150 cm breda fick golvet bli min räddning. Tänker på när jag ... läs mer..
Ulrika Lindh

Vilse bland broderimönstersidor - oj så kul!

Oj jag ska köpa lite broderier, ska bli överraskningspresent till dottern mer törs jag inte skriva. Men oj vilken tid det tar och inte blir det mycket handlat, det blir mer i stil med "den kanske jag ... läs mer..
annmarie wikman

Oj så kul med ny blogg här!

Ja då kör jag igång då med min nya blogg på Sysidan, det ska bli roligt för här finns ni ju! Ni som älskar det som jag tycker om. Allt som har den textil att göra. Vi börjar med ett väska som jag har ... läs mer..

Äntligen vår

Nu är det äntligen slut på vintern. Bara några smutsiga snöhögar kvar. Jag tycker inte om kylan så jag har varit inne mycket. Jag har känt mig insnöad tillsammans med symaskinen. Den är ett ... läs mer..
LenaM Jonsson

Resårstickade sockor.

Idag är solen framme på Frösön, och då passar jag på att sticka hällösa sockor samtidigt som vi solar. Hittade tipset om det på Sysidan att sticka båda samtidigt och hur hällösa sockor stickas. ... läs mer..
Bodil Nielsen

Ufo

Jag har lite ufo:s som ligger och skramlar i skåpen. Jag rotade fram en virkning som jag började på i höstas men som blev liggande mest p g a julen. Jag köpte garnet på Syfestivalen i höstas och kom ... läs mer..
Monica Ceder persson

Sjuk

Jag har legat sjuk. Har fortfarande hosta men visst är jag på benen nu? Tror det, men fy vad kondisen sackar efter! Ska inte jobba förrän på tisdag så vad vore bättre än att kliva in i syrummet - det ... läs mer..
Ulrika Lindh

Filmtips - men är det verkligen virkning?

Detta är en reklamfilm men väldigt annorlunda så jag kan inte låta bli att tipsa om den. Ett helt hem som "virkas" in enligt rubriken, "Virkning på hög nivå" heter den. Kommentera gärna, jag tycker ... läs mer..
Ulrika Lindh

Omgjord kjol och halsdekoration på tunika

Jag har en svart linnekjol av märket PTA den är säkert minst 20 år gammal. Materialet är lin och den är mycket väl använd. Att den passar i midjan fortfarande beror på att den har resår i ryggen. Nu ... läs mer..
Ulrika Lindh

Syfestivalen

I fredags bar det av till Syfestivalen som nu flyttat till Älvsjömässan. Vi kom dit runt tretiden på eftermiddagen och tillbringade cirka två och en halvtimme springandes runt i alla montrar. Karin ... läs mer..
Ulrika Lindh

Vackra tovade stenar

Ett litet länktips så här på fredagen. Tovade vackra stenar ser de inte mjuka och sköna ut? läs mer..
Ulrika Lindh

God fortsättning!

Nu kliar det i fingrarna, vad ska jag klippa i och hitta på? Tanken for genom huvudet, jag trodde inte jag hade några "ofärdiga" saker i lådorna. Joodå det fanns det men nu har jag skjutit på det i ... läs mer..
Ulrika Lindh

Radiolyssnartips - Syjuntan P1

Såg att P1 kommer att börja sända en ny serie "Syjuntan" som kommer att sändas måndagar kl 10.03 med repris på lördagar 12.05, programmer kan också lyssnas på på webben och då kan man ju välja att ... läs mer..
Ulrika Lindh

Friskt vågat hälften brunnet!

Kvällens lilla snabbprojekt urartade och nu stinker det brända horn och knallhattar här hemma. Ganska kul blev det i alla fall och vi fick oss ett gott skratt, när en bränd korv tittade fram ur röken ... läs mer..
Ulrika Lindh

Jeans blev kjol

Nu har jag provat att göra om jeans till kjol, det var inte alls så svårt som jag trodde, det jobbigaste var nog att sprätta sömmarna, blev så mycket små trådar att pilla bort. Jag sökte i forumet ... läs mer..
Ulrika Lindh

Två potatissäckar klara.

Till slut blev två säckar klara, det är inte broderat "Potatis" på dem eftersom allt blev så trassligt sist, men jag har mer juteväv och ska se till att det både blir bokstäver och potatisar broderat ... läs mer..
Sida: Första Föreg. 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Nästa Sista 

Populära etiketter


Bloggar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons