Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Blogginlägg


Sida: Första Föreg. 1 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 Nästa Sista 

För övrigt....

borde Filip och Fredrik förbjudas förpesta TV-tablån, för evigt (är de gratis ???); allvarligt, räcker det inte med sångprogram ? Sjung själva !; anser jag att Nobelpriset i medicin borde tilldelas ... läs mer..

Höstkänningar

Oj.....vad länge sedan det var jag tog mig tid att skriva av mig lite ! Alla hjulen snurrar för fullt igen, jobb och vardag. Fast jag klagar inte. Jag har alltid gillat hösten, det sitter i sedan ... läs mer..

Sommar...och sol ?

Sommar är det, men snålt med solen...hitills i alla fall ! Men jag klagar inte. Det regniga vädret har bidragit till att flera projekt som blivit liggande har fått massor med uppmärksamhet och blivit ... läs mer..

Trevlig midsommar!

Nu väntar ett traditionsenligt midsommarfirande på landet med lekar, mat, fiske och mycket mer i goda vänners lag. Vädret blir som det blir, inne kan vi elda så vi får varmt och gott. Detta är en ... läs mer..

Hjälp, min make är en toffel !

...under sin f d fru....Grrrrrrr....jag är så arg att jag kokar. Hon är visserligen ett riktigt praktexemplar och jag kan till viss del förstå att det är enklare att säga ja och amen till henne än ... läs mer..

Täckena nästan klara

Nu är alla täckena färdigkviltade och klara, endast några små justeringar kvar, sedan ska allt dokumenteras och läggas ut här på sidan. Det känns väldigt skönt och bra, och jag passar på att tacka än ... läs mer..

Jag trivs bäst i öppna landskap

...vid havet vill jag bo.... Gillar egentligen inte Lundell alls, men just den här låttexten kan jag relatera till ! Sitter just nu på Gotland, i ett nedlagt kalkbrott där den gamla fabriken gjorts ... läs mer..

Konsten att göra affärer...

...fick jag inte tillämpa idag : - ) Har stått min första eftermiddag i våranverksta's verkstad/affär. Inte en kund på de fyra timmar jag var där : - (.....det enda besök jag jag hade var fyra ... läs mer..

Vadden har kommit

Nu ska babytäckena till Läkarmissionen nog bli klara, i helgen låter jag nog projektet vila det verkar som om det är läge att njuta av sol och värme då. Till veckan blir det svalare, då kommer ... läs mer..

Till alla slöjdfröknar....

...som jag stött på vill jag bara  säga HAHA - pilutta er....mina grejer duger !!! Jag har stått och sågat träfigurer hela morgonen, och man tänker så bra då, ungefär som när man stickar....händerna ... läs mer..

Jag vill hem, jag vill hem....

Sitter på jobbet och har trååååkigt.....alla (utom jag) är lediga (utom jag) och jag har egentligen en miljon saker att göra men jag vill bara hem och jobba med mina tyger istället för att sitta av ... läs mer..

Lapptäckena är inte klara

Tiden räcker inte till, eller har inte räckt till ska jag väl säga. De är ihopsydda alla lapptäcken förutom något där jag ska lägga till någon lapp eller två, sedan hade jag ju tänkt lägga fleece som ... läs mer..

Nytt projekt på gång....

Eller kanske snarare ett projekt till på gång. Högen med ufo´s tenderar att växa.... Blev så inspirerad av ett broderi jag såg här på sysidan, en gammaldags damkänga med vackert mönster. Hittade ... läs mer..

Söndag kväll

Var ett tag sen nu. Händer mycket. Min sybod har fått fart och jag har mycket att göra. Jättekul. Har även fått kontat med en som säljer gardintyger och jag syr en hel del där också. Ser faktiskt ... läs mer..

Tunika nummer 2

Ja igår hann jag faktiskt med att sy mig en tunika till, och den här blev jag otroligt nöjd med. Tyget faller fint, jag vågade mig på lite mer urringning än på den förra och trots lite krångel med ... läs mer..

Elva täcken hopsydda

Nu är nästan elva täcken hopsydda och ska sedan quiltas innan de är helt färdiga att visas upp.  Jag  tror att det kommer att bli ungefär 15 babypaket när allt är klart. Det är jätteroligt att sy ... läs mer..

Ny symaskin!

Oj jag har skaffat mig en ny symaskin, jag som tyckt så mycket om min Husqvarna Rose, fast jag har saknat att inte kunna brodera större motiv, men nu har jag slagit till på en Designer 1 och längtar ... läs mer..

Hur går det med babypaketen?

Jodå, flera täcken har sytts ihop men inget har blivit fodrat och klart, det blir nog en hel del paket att skicka iväg när det blir klart. Jag har också när jag satt mig ner framför TV:n stickat och ... läs mer..

Mönster

Vaknade 05.00 idag kokade kaffe sen ritade jag av ett tunika mönster kanske att jag börjar på att klippa tyget när jag kommer hem från mitt arbete ikväll läs mer..

Har längtat till min syhörna

Äntligen så har jag börjat på att sy igen. Måste hjälpa min mor med flyttning och allt så symaskinen har stått still ett bra tagMen nu så har allt blivit lungt igen så nu är det bara att börja ... läs mer..

Bilder från mässan

Det är full fart i montern, och det strömmar in rutor till täcken från glada medlemmar. Få har dock tid att sitta ner och sy lite i montern, det finns ju så mycket som lockar på mässan.  Här är några ... läs mer..

Montern klar! J:20

Idag har vi installerat oss i montern på mässan, det gick riktigt smidigt och bra. I morgon sitter jag där och väntar otåligt på att få besök. Stanna gärna en stund så vi hinner prata med varandra. ... läs mer..

Hu den blev lite väl prickig...!

och stel, tunikan som jag trodde skulle bli så bra, nej jag skyller på tyget den här gången alldeles för stelt, den här kommer jag inte att ha på mig när jag ska vara fin, städa kanske går bra i den. ... läs mer..

"nästan nytt" mönster

Fast ändå inte, jag ändrade igårkväll urringningen på det senaste mönstret och klippte ut tunikan i ett gammalt lakan, som det såg ut igår såg det bra ut. Nu får vi se om det blir bra när jag syr upp ... läs mer..

Det gick inte bra!

Bakningen gick jättebra men något mönster blev inte ritat i onsdags. Igårkväll däremot så ritade jag av det som såg så snyggt ut i tidningen, men jag provade mönstret och tycker att urringningen blir ... läs mer..

Ikväll ska ritas mönster och bakas

Ikväll ska jag ha några projekt på gång för att trycka undan denna gråa regniga dag. Baka lite goda bullar och matbröd och rita mönster till ny tunika som jag hoppas hinna provsy imorgon. Om det ... läs mer..

Nu har jag sytt...

Länge länge har jag tittat på en tunika i en av Ingelises tidningar och tänkt att den ska jag sy någon gång. Så hittade jag tyg, och av någon konstig anledning så bestämde jag mig för att provsy den ... läs mer..
Sida: Första Föreg. 1 ... 48 49 50 51 52 53 54 55 Nästa Sista 

Populära etiketter


Bloggar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons