Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

scrappydesign

En quiltares liv och vedermödor...

Sommar...och sol ?

Sommar är det, men snålt med solen...hitills i alla fall ! Men jag klagar inte. Det regniga vädret har bidragit till att flera projekt som blivit liggande har fått massor med uppmärksamhet och blivit färdigställda.

Jag vet inte hur det är för er andra, men för mig blir det ofta så att skaparlusten avtar i proportion till hur länge en sak förblir ofärdig....men nu känner jag mig duktig och Luther klappar mig på huvudet...plikten först och nöjen sedan. Nu kan jag då äntligen ge mig i kast med nöjena i form av nyinhandlade tyger som bara ligger där och ropar på att få bli omhändertagna och äntligen få komma till sin rätt. Hittade en packe underbara batikfärgade tyger på symässan i våras, nu fattas bara en packe goda ideér.... : - )

Det ordnar sig nog med det ! Två veckor in på semestern och det känns som det är först nu som jag håller på att landa. Det var så otroligt hektiskt på jobbet de sista veckorna så jag hann aldrig med den där nedkopplingsfasen. Första veckan av semestern var jag speedad till tusen och klättrade nästan bokstavligen på väggarna.....nu börjar semesterlunken infinna sig....

Ja men just ! Jag har ju inte berättat hur det gick i Trosa.....det gick inge' vidare. Vi konkurrerade med pakistanska t-shirt försäljare (inge ont om dem), foppatofflor (DET däremot, är en ond företeelse...hur kan folk ? Inte nog med att de är fula, man måste ju svettas ihjäl i de där plastmonstren) och godisremmar. Av detta har jag kunnat lära att man får välja sina scener. Vi, fröknarna VåranVerkstá och jag, passar nog bättre på en marknad med en mer uttalad hantverkspublik....eller är jag bara snobbig nu ? Surt sa räven.....? Det var i alla fall en klar upplevelse och jag är jätteglad att jag tog chansen och följde med ! 

Over and out !

Inlagt 2008-07-11 21:31 | Läst 4297 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons