Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Blogginlägg


Sida: Första Föreg. 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 55 Nästa Sista 

Kjolen igen

Kjolen är klar sen ett par veckor tillbaka! Den blev inte ett ufo. Nöjd? Nej, den är ingent plagg jag visar mig i. Tyget räckte bara till en kort kjol och modellen är ful. Men den blir bra hemma när ... läs mer..
Gunhild Ahrenberg

Idag steg självkänslan

Hej allihop!   Idag steg min självkänsla till topprekord för nu har jag lyckats att få mitt andra sängöverkast till gästsängarna färdigt, så även kuddarna. Nu fattas bara huset som sängarna ska stå i ... läs mer..
Lotta Nilsson

Regn, regn och blåst

När jag tittar ut skulle man kunna tro att det är höst. Jag och Mats var ute innan med Flexi och ingen sommarvärme kände vi av precis. Trots allt är det skönt att komma ut i naturen ändå. Idag ... läs mer..
Åsa E

Liten morgonrock

Nu har dottern också fått en ny morgonrock. Hon myste in sig i den ganska snabbt och ser väl nöjd ut på det här bilden? Modellen är bandkantad i ett småblommigt, turkost bomullstyg och även här valde ... läs mer..
Emelie Lindeborg

Annat i livet

Det har varit lite dåligt med uppdateringar på ett tag nu. Har firat student och flyttat lite och sånt. Men en del broderi har hunnits med också. Hästen har fått hovar, ugglan en mage och giraffen ... läs mer..
Ulrika Lindh

Testskjortklänningen nästan klar

Liknar mycket en sjuksköterskeklänning då den är sydd i vitt bäckeböljatyg. :-) Nu är det bara knapphål och knappar kvar, tänkte nog ta knappar i någon avvikande färg för att piffa till den lite. ... läs mer..
Gunhild Ahrenberg

"sådärja"hemma igen

Nu har jag varit på torsdagsloppis och jag kan inte förstå varför jag alltid kommer hem med mer än det jag gav mej ut för att hitta, "jag också" :-0 Som idag t.ex. en bit svart jeanstyg till ... läs mer..
Emelie Lindeborg

Dagens I-landsproblem

Idag har jag varit och shoppat. Handlade garner i 20 olika färger. Tur att skatteåterbäringen kom igår! Sen svängde jag in på Kupan och hittade ett mörkrosa och ett ljusrosa tyg till min mosaik filt. ... läs mer..
Gunhild Ahrenberg

Torsdag, dax för veckans loppisrunda

Hej allihop!   Sådär ja, då var det torsdag och Framtid har öppet så nu är det bara att plocka fram paraplyet och plånboken och ge sej iväg, naturligtvis regnar det vi har ju sommar. Man får se det ... läs mer..
Emelie Lindeborg

Mosaikfilt

Här kommer en första bild på "mosaikfilten". Är så roligt att se hur det kommer ihop sig som man tänkt, fast det är lite drygt att sy enbart vita bitar ibland. läs mer..
Lotta Nilsson

9:ornas middag

Ikväll har vi lämnat dottern vid kolan som skulle på 9:ornas middag. Alla var så fina. Emmy har själv sytt sin klänning i slöjden och den satt fint på henne. Mats tog bilder men tyvärr kommer jag ... läs mer..
Emelie Lindeborg

U som i Uggla

Bilden till bokstav U är nästan klar. Bara magen som ska fyllas i med lite beiget. Det är tur att baksidan inte kommer synas, där råkade det bli ett hakkors nämligen :s läs mer..
Emelie Lindeborg

Bokstav H

Bokstäverna kommer lite i olika ordning då jag tar dom som jag har färger till först. Denna gången blev det en Häst. Den saknar dock hovar då grå inte fanns i samlingen. Det blir till att köpa in ... läs mer..
Emelie Lindeborg

Bokstav G

Bilden till bokstav G är nästan klar. Har ingen orange tråd hemma men det ska införskaffas nästa gång jag är i stan. läs mer..
Åsa E

Äntligen färdig

Tänk att man kan ha projekt i huvudet i flera år innan de blir klara. Så är det med den här morgonrocken. Jag har tänkt sy en egen väldigt länge, men av någon anledning har det inte blivit av ... läs mer..
Monica Ceder persson

Hattar

I höstas gick jag på en hattkurs; en helg och blev fast! Jag har fortsatt med kvällskurs i vår och har verkligen blivit biten. Den senaste jag gjorde var en svart stråhatt. Den är kantad med svart ... läs mer..
Emelie Lindeborg

Bokstav A

Figuren till bokstav A i pekboken är färdig. Bokstaven får komma i efterhand när jag vet hur mycket plats som finns över på varje bit. läs mer..
Emelie Lindeborg

Julklappar i Juni

Nu skapar jag en liten blogg för att visa mina skapelser och hur de blir till. Jag har de senaste åren gjort mina julklappar själv, vilket har varit väldigt uppskattat. Nu ligger årets ... läs mer..
Gunhild Ahrenberg

Senare samma kväll

Inte han jag sy på mitt överkast nej det blev lunch med en väninna på stan, var och tittade på ett hus,(med mina intressen så får vi inte plats på 70 kvadrat:-))men det var inget för oss så det är ... läs mer..
Gunhild Ahrenberg

Vilken bra dag att börja blogga på.

Hej alla duktiga hantverkare. Idag går min blogg igång och det är första gången jag har gett mej på att skriva ner alla funderinga som susar i kupan. En sak bör ni nog veta, jag är usel på att stava ... läs mer..
Johan Bursell

Fjärilströja

Äntligen snart klar med fjärilströjan jag virkar till min 10 månader gamla dotter. De växer ju rätt fort i den åldern. Men nu är det bara lite trådar kvar att fästa. Inprovningen blev bra! läs mer..
Johan Bursell

Vad kul att bli en bloggare!

Nu får också jag prova på att blogga, vad spännande. Är just nu pappaledig, så jag har lite tid då och då att skapa nya virkalster och få utlopp för min kreativitet. /Johan läs mer..

Spinnrockselände

Efter en tröttsamt dag på jobbet tänkte jag koppla av med att spinna lite garn. Eftersom jag är nybörjare, självlärd och med en spinnrock köpt på loppis blev kvällen inte så avkopplande som jag hade ... läs mer..
Åsa E

Sommarklänning

Jag blev klar med en klarröd sommarklänning idag, sydd i en linneblandning. Jätteskön modell med roliga detaljer fram. Mönster från Burda. Detta är faktiskt den tredje klänningen jag syr från samma ... läs mer..
LenaM Jonsson

Klippa, klippa tyg

Nu hoppas jag att det har regnat klart här, tiden har fördrivits med att klippa tyger. Dels  det lejongula reatyget till 3/4 byxor, och en midjekort jacka (mönster från Ottobre) - som jag hade tänkt ... läs mer..
Lotta Nilsson

Snart juni!

Ja, så var det snart dax för skolavslutningar. Och inte har vi fått känna någon direkt sommarvärme ännu. Nåja, någon dag har det varit sol och värme, men just nu känns det kallt ute. Igår var det ... läs mer..
LenaM Jonsson

Tyger, köpstopp

Nu måste jag nog bara ha köpstopp på tyger, av någon underlig anledning hamnade jag på tygrea idag oxå - och naturligtvis så fanns det tyger ämnade bara för mig (ville jag inbilla mig). Så nu har jag ... läs mer..
Sida: Första Föreg. 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 55 Nästa Sista 

Populära etiketter


Bloggar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons