Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Lisbeths blogg

Bloggen kommer att handla om sömnad, det är mitt största intresse, men också lite av vardagen och livet i allmänhet.

Dimman har lättat

Nu är äntligen golvslipnigen och klinkersättningen klar. Med klinker på golvet ser det lovande ut, det kan faktiskt såsmåningom kan bli ett rum utav det. Kvarstår målning av väggar och tak, och välja färg, det är inte så lätt, men ljust ska det bli i alla fall.

Jag krigar fortfarande med dammet, det finns överallt, men jag tror och hoppas att jag går segrande ur den striden. Det tar på krafterna, men det gäller att se det som är gjort och glädjas åt det istället för att se berget av damm som fortfarande ligger kvar. Att ta pauser från städningen är också viktigt, sypauser t.ex. är ett utmärkt sätt att få nya krafter och återhämtning för den fortsatta striden mot dammet.

Idag har jag sypausat efter 1½ timmes städning, sytt lite julhjärtan och julpåsar till julmarknaden, lite småpyssel lagom för kortare sypauser. Min vänninna och jag ska stå på Tygelsjö julmarknad i år, den 25/11. Det ska bli kul, det brukar vara så fin julstämning på julmarknader och även om det inte blir någon försäljning så brukar det vara kul. Platsen som vi delar på kostar inte mer än 200 kr, alltså vardera 100 kr och det är överkomligt.

På lördag är det bio inplanerat, har inte varit på bio på mycket länge, minns inte när det var sist. Vi ska se Solstorm, filmatiseringen av Åsa Larssons bok. Jag har läst boken och då känns det lite roligt att se filmen också. På fredag blir det också film, framför TV:n, Camilla Läckbergs bok Isprinssessan visas i SVT1, boken var bra så det blir nog filmen också. Härligt med en hel film utan reklam.

Nu blir det ett tag till mot dammets försvinnande, en sypaus till ska jag ha i eftermiddag, fick nya idéer när jag satt med påsarna. Märkligt, men det sker nästan alltid, när jag sitter och syr så sätter hjärnan igång med nya projekt, och ibland måste det testas omgående. Vilket resulterar i en hel del UFO:n. Men nu har jag istället bestämt mig för att ha papper och skissblock i närheten av sybordet, ideéerna får bli skisser tills vidare.

Ha det bra

Lisbeth

 

 

 

 

Inlagt 2007-10-31 12:20 | Läst 6680 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons