Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Röda tråden

Om livet i allmänhet och sömnad i synnerhet

O´boy

Sedan sist har jag farit runt med dammsugaren igen. Fort ska det gå. Och nu gick det undan så att Alvas kvarglömda O´boy for i golvet med ett ljudligt splash. Hur kan 0,5 dl dryck bli 10 liter när det rinner ut på golvet? Chokladgegga på golv, gardiner, element, DVD och en pall....Snyggt jobbar, morsan.

Unnade mig en halvtimme hos frisören. Underbart. Supernöjd med min nya frisyr. Men kostar det så smakar det. Hua! Men vad gör väl det? Satt på bussen i min nya coola look och försvann in i en härlig MP3-värld. Queen of the blues. Då plötsligt upptäcker jag att det finns sprickor i fasaden. Hade slängt upp det ena benet lite käckt över det andra. Såg då att hela baksidan av mina jeans var fulla av....just det - O´boy. Så cool var jag.

Men inne i den här underbara MP3-världen kan jag verkligen försvinna ibland. Ljuv musik i mina öron. Toner, gitarrackord och basgångar som går direkt till hjärtat. Satt och funderade på hur kul det skulle vara att utan förvarning riva loss ett solo där på bussen, ackompanjerad av musik som endast jag själv kan höra. Och naturligtvis spela helt oberörd. Började nästan skratta högt för mig själv. Men riktigt så modig är jag inte.

Mitt glasögonprojekt gick helt i stöpet. Envis som jag är gjorde jag ett sista desperat försök. Fixade Epoxylim. Jag och klister.....Lyckades att limma ihop ena lillfingret med intilliggande ringfinger. Fick ta i allt jag hade för att komma loss. Lite skinnflådd är jag nu. Men glasögonen....de trillade isär precis som förut. Då gick jag till proffsen. Optikern. De kunde inte heller limma ihop mina trasiga "ögon". Så nu är nya bågar och glas på gång. Svider ännu lite till i plånboken, men på ett sätt känns det ändå lite skönt att optikern inte heller klarade av att limma mina gamla bågar. Då är det ju inte så mycket fel på mig iaf....

Inlagt 2007-09-21 17:39 | Läst 6733 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons