Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Ann-Kathrins blogg

Att handarbeta är ett måste sedan jag var barn. Det ger både nöje och avkoppling. Jag pendlar mellan allehanda tekniker och skapar olika ting av både nytt och gammalt. Så vi får se vad det kan bli för något som kommer med här.

Ännu mera ordning o reda (efter datorkrasch)

Vad o var har jag alla de brodyrfiler jag köpt och/eller laddat ner???

Nya databaser ser nu  dagens ljus så att jag får sökbarhet i lagret, för minnet kan man ju inte lita på efter 65, eller??

Min gamla dator kraschade efter attack av virus mm. Så nu går jag igenom min back-up som jag turligt hade lagrat på en separat extern hårddisk... Mycket skräp finns och dubletter i diverse format skrotas enkelt, och snart har jag kokat ner allt i hanterbart format i sökbara databaser, så att jag enkelt kan brodera efter tycke o smak, när andan väl  faller på.

Jag inser också att jag har underlag för att syssla med broderandet både dag o natt, men det finns ju så mycket annat kul att ta tag i. Så planen blir att först åtminstone avsluta de projekt som påbörjats innan jag ens tänker på andra kul idéer......

God Jul till Er alla!!

Inlagt 2015-12-12 22:43 | Läst 4458 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2015-12-19 06:11   Christina Nord
Jag rekommenderar dig att sy t ex fem eller tio UFO, ofärdiga projekt, och sedan sy nytt. Jag är sådan också att jag har liggande och vill göra klart innan jag gör något nytt roligare. Det blir tyvärr ofta så att ingenting blir gjort då. I alla fall är det så för mig. God Jul och lycka till med "lekandet" i handarbetets värld!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons