Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Ann-Kathrins blogg

Att handarbeta är ett måste sedan jag var barn. Det ger både nöje och avkoppling. Jag pendlar mellan allehanda tekniker och skapar olika ting av både nytt och gammalt. Så vi får se vad det kan bli för något som kommer med här.

Fortsatt ordning och reda - nu i bokhyllan

Jag älskar böcker och tycker de är viktiga oavsett ämne och format för de har alla något att lära oss. Så fort jag kunde läsa så började jag låna böcker på bibliotek och så har det fortsatt genom livet. Ämnena varierar förstås över tid, men mycket är bara ren förströelse och avkoppling.

Plötsligt inser jag att det också har samlats en massa böcker om mina huvudsakliga hobbies lappteknik, vävning och andra hantverk. En del böcker har jag köpt och en del är presenter. Jag har dessutom haft förmånen att få  åka till USA många gånger i när jag var yrkesverksam, och där var ju böcker och tyger så billiga så det blev nästan övervikt på hemresan.

Nu inser jag att det blivit en hel bokhylla full med hobbylitteratur så det får bara inte plats mer. Så vad göra? Jo jag har faktiskt beslutat mig för att utnyttja Bokbörsen för att minska på lagret av böcker som är "avklarade" och som kanske kan glädja någon annan. Det är enkelt att använda för ev. intressenter och mycket smidigt för mig med automatmail etc. Dessutom ligger annonserna kvar tills de raderas vid ett köp eller att jag tar bort dem manuellt.

Och jag har flyttat de utannonserade titlarna till en speciell flyttlåda utanför syrummet (karantän innan utflyttning?!), så bokhyllan är numera mycket luftigare....

Handarbetsböcker Lappteknik Vävning
Postat 2015-06-25 23:04 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons