Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Ann-Kathrins blogg

Att handarbeta är ett måste sedan jag var barn. Det ger både nöje och avkoppling. Jag pendlar mellan allehanda tekniker och skapar olika ting av både nytt och gammalt. Så vi får se vad det kan bli för något som kommer med här.

Ett gammalt UFO klart idag...

Som säkert många andra har jag en massa UFOn som bara ligger och väntar på att få bli klara.

Dagens UFO är en kasse jag sydde klart för mer än 10 år sedan (mönster ur Quiltmagasinet), men den fick inga handtag för tyget tog slut. Jag tog tag i projektet förra året och gjorde ett par handtag i svart och gjorde lite broderi på i färg som matchade väskans tyg, men sedan blev de också liggande. Så idag tog det mig max 10 minuter att sy fast de förbaskade handtagen så kassen blev äääntligen klar. Nu skall jag fortsätta mitt korståg i hyllorna/högarna och försöka få klart lite fler.

Varför det går "troll" i vissa projekt kan man undra, men det är väl som med mycket annat, det är roligare att ta tag i nya idéer än att faktiskt avsluta det man påbörjat.

Hoppas alla får en härlig dag och här bjuder jag på lite "kaffe"!

!

Inlagt 2015-05-31 11:51 | Läst 4371 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2015-06-05 10:57   Marianne Nerén
Fin kasse.
 
2015-06-01 11:29   Ulrika Lindh
Tack för kaffet! Ja lämnar man ett jobb ofärdigt och tiden tickar på då minskar inspirationen, och då börjar man hitta på andra projekt istället. :-)
 
2015-05-31 12:54   Ann-Kathrin Carlqvist
Ooops, Fixat bilden. Fick bråttom att se årets första råkid tvillingar på vallen.
 
2015-05-31 12:39   Pernilla Fe
Fint kaffe, men var är bilden på kassen som gäckade dig så länge?

Visst är det konstigt att man bara slutar mitt i ett projekt? Det är ju så skönt att göra klart! Men jag har märkt att om något får mig att tappa intresset så är det väldigt svårt att hitta det igen.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons