Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Tyvärr vann inte Maria drömstipendiet

Tack alla som hjälpte till att rösta på "min" Maria så hon skulle få drömstipendiet. Hon var på andra plats efter omröstningarna men sedan fick hon tyvärr inte juryns röst. 

Vad har mer hänt sedan sist och vad är på gång?

Änglatunikorna är klara och ska levereras på måndag, halsduken till gubben är klar och några flaskpåsar har det blivit också. 

Jag har upptäckt att vårt förråd av grytlappar har minskat så jag har sytt ett par nya hjärtegrytlappar. Visste ni att grytlappar kan gå själva? Det visste inte jag men våra kan det ibland. 

Lite jul har det börjat smyga in i vårt hus också, gardinerna är uppe och ljusstakar och stjärnor är på plats. När jag fyllde år fick jag flera fina blommor som pryder våra fönster i både köket och vardagsrummet.

   

Idag tänker jag testa plisségaffeln jag köpte av Bibbi. Det ska bli 2 kjolar till barnbarnen, det ska bli spännande. Jag återkommer med rapport nästa gång.

Flickorna behöver också nya mysrockar så det blir nog ett par till julklapp ocm jag hinner, fleece är inköpt i alla fall och mönster är klart.

Jag har däremot inte börjat på Endines Cosplaykläder än delvis beroende på att jag inte hittat allt tyg än, det blå-vitrandiga var svårare än vad jag trodde att hitta, någon som vet var jag kan hitta det. Jag har en reservplan med att sy band på blått tyg, men det vore skönt att hitta "färdigt" tyg.

Buthlier & Öhrlunds böcker är inte riktigt i min smak så jag sparar ett par till senare och testar en bok av Patricia Cornwell istället, hon är en ny författare för mig. Jag tillbringar en stund i vårt fina gym varje dag och även då lyssnar jag på böcker, det fungerar perfekt. Vi har ett gym i vårt hus som vi har tillgång till när vi vill och det tycker jag är riktig lyx.

    

Massor med maskiner och bastu.

Nu är huvudet fullt av "vill-göra-saker" efter rundan här på sysidan, det är inte klokt vad mycket fint ni gör. Tack för inspirationen.

Jag önskar er alla en mysig andra advent.

Inlagt 2011-12-04 12:20 | Läst 3070 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2011-12-06 21:49   Ingrid Wester
Ja det var synd att inte Maria vann, men en hedrande andraplats ändå. Fint i juletid har du oxå fått och en fantastisk utsikt har du ;))
Jättefina grytlappar, de verkar så handvänliga i konstruktionen. Kram och ha det gött!
 
2011-12-05 11:55   Edvina Karlsdotter
Synd att inte "Din Maria" vann men ändå kul att hon gick så långt!
Fint kök med det röda o vita.
 
2011-12-04 15:41   LenaM Jonsson
Oj, Du hinner då med allt, och fina saker. Patricia Cornwell tror jag inte att Du blir besviken på, snarare höjer den nog farten om den går att höja mer:)
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons