Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

UPPTAGEN - LEDIG

Tänk vad tiden går fort nu är det redan september. Sommaren som varit kommer jag leva på länge. Den har varit underbar med mycket roliga utflykter och spännande möten.

Lite sömnad har jag också hunnit med. Dottern har fått byxor av det galna tyget vi köpte i Holland, barnbarnet och hennes kompis har fått sina Cosplay-kläder bl.a. Efter inspiration från sysidan så har dottern fått en skylt till sin badrumsdörr som saknar lås, och det blev uppskattat av flickorna som nu får vara ifred där.

Jag har bakat cupcake för första gången med yngsta barnbarnet till hennes kalas och det var så roligt så det kommer jag göra fler gånger.

Nu håller jag på med att få till en modell på tunika till mig själv, jag har sytt den i ett gammalt bomullstyg som legat. Jag tycker den blev så bra så jag kommer nog använda den och kanske dekorera den med något av de band jag fick från Indien, men vet inte vilket jag ska ta. Tänk vad svårt det är att välja ibland, man är riktigt bortskämd som har det problemet.

En tunika till dottern är också på gång och till äldsta barnbarnets "Harry-Potter-jacka/kappa" är mönstret klart så nu ska jag sy en toile av det så får vi se om det fungerar. 


I vackra Stockholm har det blivit många långa promenader också.

Jag hoppas ni alla också haft en fin sommar och får en härlig höst.

Maskinbroderi/heminredning Provsytt Sommar tunika
Postat 2011-08-31 09:24 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons