Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

I väntans tider

Hej igen

Nu sitter jag här och väntar på barnbarn och granne som skall komma och prova. Jag kan inte göra så mycket mer på deras kläder nu förrän de provat och nån måtta får det vara hur mycket jag kan hålla på samtidigt. Det är redan så stökigt här i hobbyrummet så mer får jag inte plats med just nu. Det är klart jag kan ju alltid flytta mig till TV-fåtöljen och sticka lite på dotterns tröja, det är bara några varv kvar innan den ska sys ihop.

Jag kan ju berätta lite om vad jag gör på morgonen medan jag väntar.

I måndags öppnade de badhuset här och det var så skönt att börja simma igen. Jag brukar simma 3-4 gånger i veckan ca 1/2 timme och sedan kopplar jag i bastun lika länge ungefär. Ett par gånger stannar jag på vattengympa, pilates eller cirkelpass också men det startar inte förrän nästa vecka. Visst är man privilegerad som kan göra allt som man vill när man vill, (åtminstone nästan).

Så här ser det ut just nu hos mig

 Här ligger barnbarnens cosplay-kläder, den ena ska ha enligt bilden orange tröja, gul slips och brun veckad kjol. Den andra vill ha en "Lolita-klänning" enligt egen ritning och här broderar "Bibi" en mus med ost på den kjolen.

Här ligger det tråkiga arbetet och väntar, ändring av kläder, ett sofföverdrag som ska göras klart och lite annat smått och gott.

 Här är grannens festjacka som bara är klar för första provningen.

Känner ni igen er?

Nu ringer det på dörren så ni får höra nästa gång hur det gått.

Kram

 

Kläder Maskinbroderi
Postat 2010-08-25 15:44 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons