Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Nya roliga uppdrag

Nu är alla Cosplay-kläder klara och jag kommer att fotografera dem på fredag när jag ska skjutsa flickorna till Upp-con så bilder kommer senare. Det har varit jätteroligt att göra detta, jag har fått använda nästan hela hjärnan för att komma på lösningar till både kläderna och accessoarer. 

Nu har jag fått en ny fråga från en väninna om jag vill sy denna klänning till dotterns skolavslutning. Klart jag vill detta är utmaningar jag tycker om så nu är materialet införskaffat och jag tror jag vet hur jag ska fixa den.

Jag ska sätta Bibi på lite arbete också hon ska få brodera lite lacefjärilar som ska bli servettringar till ett par vänner som vi ska hälsa på i helgen som kommer. Tipset kommer från Britt-Marie Cronvall här på sysidan, bästa sidan om man behöver inspiration.

Nu har jag skickat iväg barnbarnen till skolan och gubben till golfbanan så det är bäst att sätta igång och göra lite nytta. (Tvättstugan räknas inte som nytta men den får besök ändå senare idag)

klänning
Postat 2011-05-31 10:16 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons