Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Garnfynd från Turkiet

Då har vi varit en vecka på semester och bl.a. träffat min lillebror. Det har varit härligt väder och varmt i både poolen och havet.

Jag tror det är första gången på många, många år som jag inte sytt eller stickat på en hel vecka jag har bara läst/lyssnat på böcker och njutit. Vi tog en liten tur till en liten stad och där fyndade jag garn, 2 kg för ca 280:- så nu har jag så jag kan sticka både tröjor och sockar m.m.

Båda är mest ull och det gröna lite mohair också. Jag köpte en kilo av varje då jag inte vet vad jag ska göra än. Det var svårt att välja med så mycket billigt garn som det fanns i butiken. 

Nu är det dags att göra färdigt Cosplay-kläderna till äldsta barnbarnet och hennes kompis som ska på Up-con den 3 juni, några smådetaljer är kvar och de rosa vantarna som ska bli spännande att se om jag klarar att sy.

Inlagt 2011-05-22 11:06 | Läst 2624 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2011-05-25 12:06   Agneta Lindström
Visst var det skönt att bara vila och njuta, jag brukar ha lite svårt att bara sitta och rulla tummarna men det gick så bra.
 
2011-05-25 10:17   Ingrid Wester
Vilka härliga färger på garnet, det kliar även i mina fingrar.
Vad skönt att du kunde unna dig ordentlig vila från både det ena och det andra, att få njuta och bara vara är så gött!
 
2011-05-22 17:14   ANITA AJANKI
Grattis till fyndet med garnerna spännande att få se vad det blir. Jag förstår att det var en välbehövlig vecka för dig. Nu får du spotta i nävarna och ta nya tag.
 
2011-05-22 13:57   Aina Johansson
Så fina granet Du fyndat.
De självrandande är så skojiga att sticka med.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons