Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

En rolig höst som väntar

Jaha då är man tillbaka i vardagen igen och det är inte så dumt det heller. Under semestern i Tunisien stickade jag en vintermössa och det verkar som den kommer att behövas fortare än man önskar. Det är roligt att ha kommit igång med stickning igen efter många års uppehåll, hittills har det blivit en tröja till dottern och mössan. Jag har köpt garn till en tröja till mig själv och sedan ska jag sticka svart- och vitrandiga långa benvärmare till ena barnbarnet så hösten är inbokad.

Jag har lite annat roligt och tokigt inbokat under hösten också. Det tokigaste är nog att jag ska på en modefotografering!!! Det är min kompis som bokat in mig, tänk vad man kan få vara med om även på äldre dagar.

Kursen där jag ska få lära mig att sy underkläder blir av och det ska bli roligt. I måndags var jag på en intruktionskurs i japansk paketinslagning och den har jag redan haft användning av igår och idag då två av våra grannkompisar fyllt/fyller 65 år. 

En hel del annat roligt ska jag också göra under hösten, men det bästa med att kommit hem är att få jobba med brorsorna och Bibi igen. Jag planerar att ändra några t-shirts så de blir lite roligare och sedan har jag blivit sugen att göra ett vitt kuddfodral.

Ja som ni ser är det en hel del som jag både vill och ska göra, ni kommer säkert få rapporter hur det går

ha så gött till dess.


 

Inlagt 2010-09-29 13:40 | Läst 4114 ggr. | Permalink
Kategorier:
Övriga saker 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-09-30 09:29   ANITA AJANKI
Tänk vad skönt att få komma hem med en sådan energi som du tycks ha fått på din resa. Det är bara att önska dig lycka till med dina projekt.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons