Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Nu är det full fart i stugan igen

I tisdags kom flickorna och talade om hur deras cosplaykläder ska se ut (puh) och vi gick igenom tygförrådet. Som vanligt hittade vi inte allt som behövdes där men det mesta fanns i lager. Vi ritade modeller, plockade i bandlådor m.m. och vi hann också rita mönster och börja klippa ut lite grand. 

En tur till Tyggrottan blev det också, tänk att jag alltid hittar det jag behöver där, det är nog en guldgruva egentligen, jag har fyndat där sedan början på 70-talet. 

Igår sydde jag Annettes träningsbyxor klara, lade upp ett par byxor till Alf, fortsatte på flickornas cosplay-kläder men på eftermiddagen blev jag så trött så då tog jag paus och lyssnade på en god bok samt stickade lite på Annettes tröja.

Nu har jag laddat Bibi så hon får jobba lite idag och jag fortsätter med cosplay-kläderna det är många små detaljer som ska vara på dem enligt önskemål.

I eftermiddag blir det en tur med goa grannen till Tyggrottan för att köpa lite tyg som jag såg i tisdags till en festjacka jag ska sy till henne.  

Och nu är kafferasten slut och det är dags att fortsätta "jobba".

 

Ha det så gött och kramar till er alla

 

 

Inlagt 2010-08-19 09:26 | Läst 4074 ggr. | Permalink
Kategorier:
Stickat Tyger 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-08-20 08:47   Agneta Lindström
Jag förstår det. Jag döpte henne till Bibi för att hon är flitig som ett bi och det är ju du också så det passar bra på er båda. Kram
 
2010-08-19 16:55   Bibbi Lundgren
Nu vet jag ju att din symaskin heter Bibi men jag reagerar varje gång du skriver det.
"va menar hon mig" :) kram Bibbi
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons