Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Ullis blogg

Ulrikas blogg om ditt och datt

Gräva sig genom en "tyghög"

Det är kanske inte så spännande som att vara arkeolog, men att gräva sig genom en tyghög kan vara lite spännande. Tyvärr är det lite jobbigt också särskilt när högen innehåller en del ofärdiga projekt. Men ack så kul när de blir färdiga. 

Min hög kanske inte är den värsta i världen men ändå var det en rejäl hög med en duk som skulle fållas, en jeansklänning som skulle sys in, en skjortklänning som behövde knapphål och knappar, en påbörjad t-shirt som inte ser bra ut, små frottéhanddukar, barntyg i velour och säkert något jag glömt. Duken är nu fållad och jeansklänningen är insydd. Skjortklänning i seersuckertyg som jag ska ha varma sommardagar, även om det känns långt bort idag, har fått knappar och knapphål så den är redo när sommaren kommer.

Mönstret kommer från Svenska mönster och har bra instruktioner.

Stickningar kan också bli liggande och ta tid, i somras köpte jag garn på Wåhlstedts i Dala-Floda "Midsommarblomster" heter det och jag tycker så mycket om det. Så under hösten och vintern har jag stickat vid TV:n. Det är en lite kortare modell utan knäppning och med en lite fyrkantig halsringning. Den har redan värmt mig till och från arbetet under en jacka och kommer att passa bra även under svala sommarkvällar.

Vi får se vad som händer med de övriga projekten.

klänning Stickat
Postat 2013-03-13 15:47 | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons