Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Ullis blogg

Ulrikas blogg om ditt och datt

Snart kommer det nya tävlingar

eller åtminstone en som börjar innan jul har jag tänkt. Jag avslöjar inte vad det blir ännu utan det blir till att hålla utkik på förstasidan. Min symaskin har varit inne på en liten justering, men står nu åter på sin plats och jag hoppas hinna fixa till ett litet exempel på ett tävlingsbidrag.

Funderar också lite kring om vi ska ha lite sömnadsteman framöver som exempelvis byxor, klänning, kjol, hattar eller mössor, att de som vill syr samma saker men olika mönster och man kan se vad för problem som dyker upp under arbetets gång. Det specifika temat kan vara under en eller två månader, och man kan ta bilder på detaljer och visa i en specifik forumtråd som man startar för detta, är det något som kan vara intressant? Jag tänkte att det kan bli ett slags uppslagsverk mer samlat kring just olika typer av kläder.

Sedan har förslag kommit på att ha olika guider hur man kommer igång med maskinbrodyr och quiltning med mer, så det går jag också och funderar på och ska försöka hitta tid att skriva ner.

Medans jag funderar och maskinen broderar så ska jag nog baka också, lite mandelbiskvier, mandelmusslor och kanske vörtbröd.

Jag önskar en skön och stämningsfull lucia till er alla! Här i Stockholm krävs många lucior och stjärngossar för att lysa upp i mörkret, regnet har strilat ner hela dagen.

Postat 2008-12-12 16:14 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons