Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Renés blogg

Har aldrig bloggat förut. Men ibland vill jag berätta mer om mina saker än vad som får plats under en bild på Sysidan! Det kanske inte blir så ofta jag kommer att skriva men jag börjar med att berätta om makens och mitt Maskerad projekt!

Denna vintern, ett liv eller lyckan att kunna virka!

 Ja, de flesta förstår nog att det är något jag inte är riktigt nöjd med, något som kunde varit lite annorlunda. Att vintern hjälpt till kan man inte utesluta, men normalt sett gillar jag vintern. Nej, istället är det så att jag sedan 1 vecka tillbaka är inne på den 3:dje förkylningen sedan 21 december. Och även om jag vet att många är drabbade i vinter, har intensiteten och mängden av alla förkylningssymptom inte varit något jag tidigare upplevt. Och de behöver jag inte gå in närmre på! :-(

Allt detta har gjort att min ork försvunnit precis som min kondis. Har kanske varit ute 30 minuter totalt de senaste 3 veckorna. Då, efter julhelgerna tänkte jag, att eftersom jag inte orkade sitta vid symaskinen, kunde jag kanske virka lite när jag satt uppe.

Så lite saker från min väninnas garnaffär inhandlades, ett litet mönsterhäfte och några nystan i olika färger. Eftersom makens barnbarn Ffion skulle fylla 6 år i mars, tog jag sikte på att få gjort några saker tills dess.

Det blev fler sjukdagar än jag väntat mej och även de dagar jag varit frisk, har jag suttit med virkningen vid TV:n. Vid något tillfälle såg också Astrid och Manfred "godsakerna". Manfred, som ännu inte har så många ord, visade sitt gillande genom att ta den största tårtbiten i handen och delvis stoppa in den i munnen och låtsas bita! :-) Så jag var tvungen att lova att när jag hade virkat det jag planerat till Ffion, skulle jag göra några till dem.

Nu är Ffions kakor levererade och en dag när jag träffade Astrid och Manfred packade jag in kakorna lite extra fint till dem också! Alla tre verkade uppskatta dem, då de slank med i deras lekar med detsamma.



Mina planer var att Julia skulle fått några "kakor" till sin lillebrors dop. Men dopet var en av många saker som vi fått ställa in de sista månaderna. Så nu har jag några till på G, när jag inte sitter här och skriver. Tack ock lov för datorn och virkning när man inte har ork till något annat!

leksak virkad bakelse/tårta
Postat 2013-03-21 11:26 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons