Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Oj vad tiden går och vad det händer mycket

Jag hinner inte med tiden längre den springer för fort, och mycket saker händer hela tiden. Kostymerna jag hade på gång senast är nu klara och har använts här kan ni som är nyfikna se dem i rörelse  http://www.youtube.com/watch?v=u-05YTiTIwY&feature=share.

Syfestivalen blev det en snabbtitt på i år. Klart att jag hann få med mig lite hem, bl.a. lite garn till en halsduk som gubben vill ha.

Jag har också hunnit fira min födelsedag som vi tjuvstartade med att gå och se/höra på Carola på Tyrol och äta en god bit mat samtidigt, hon har en fantastisk röst så det var en bra lördag. 

Nu har jag fått en ny beställning av Endine på cosplay-kläder som hon vill ha till trettonhelgen. Det svåraste blir nog att hitta tyget till dräkten och att göra hatten. 

Innan den ska göras så har jag fått i uppdrag att sy tunikor till 18 änglar som ska vara med på en julshow, men det tyget har jag redan hemma så nästa vecka ska jag prova de första för att få lite grepp om vilka storlekar det ska vara sydda i.

Jag har också beställt Bibbis nya tråd som man kan använda till bl.a. osynliga fållar och testat, den är super så den kommer jag använda ofta. Plisségafflarna har också hamnat hos mig, de ska jag testa så fort jag hinner.

Mikael Bergstrands böcker kan jag rekommendera de var riktigt bra. Nu blir det några böcker av Buthler och Öhrlund som får roa mig medan jag syr änglakläderna.

Som vanligt har jag fått en massa tips och idéer här på sysidan, frågan är bara när jag ska hinna göra allt. Julsaker får nog vänta till något annat år, men alla fina väskor som ni gjort har jag blivit sugen på. 

Min arbetskamrat "Bibi", jobbar för fullt just nu med att brodera flaskpåsar till alla glöggpresenter m.m. som vi ska överraska våra nära och kära med.

Ni får alla fortsätta och ha det så gött och njuta av alla fina ljus nu i höstmörkret.

Postat 2011-11-17 17:08 | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons