Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Hösten är räddad tack vare sysidan

Vilken underbar semester vi haft i Holland. Vi har besökt små och stora städer samt byar. Mina medresenärer har åkt mycket berg- och dalbanor och snurrat runt i karuseller m.m. Vi var där precis i slutspurten på reorna och hela familjen fyndade skor, tröjor, mössor och halsdukar. Jag fyndade massor med tyger så nu är hösten räddad. Tack för tipset om tygmarknaden i Tilburg som jag fick här på sysidan. Det fanns "bara" ett stånd med tyg men vilket stånd och så billigt! Inget tyg kostade över 2 euro, här handlade jag bl.a. tyll och organza för 1,5 euro, några meter tyg som flickorna fick välja blev det också.

I den underbara staden Almaark hittade jag en tygaffär med hur mycket tyg, knappar m.m. som helst. De råkade ha rea också så det svåraste var att inte köpa för mycket. Där fick jag hjälp av dottern som jublade lika mycket som jag, hon lade huvudet på sned och undrade om jag inte kunde sy litet till henne, och vilken mamma kan säga nej till det, så det blev några meter tyg där också.

Vad det ska bli av allt är inte riktigt klart än men det är bara att sätta fart.

En fortsatt skön sommar önskar jag er.

Postat 2011-07-24 13:32 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Bling-bling från Indien

Oj vilken sommar jag haft hittills, förutom att jag sytt lite så har det mest varit spännande möten. 

Jag har träffat min halvmorbror som jag inte träffat på 40 år (vi är jämngamla) och fått reda på lite om mammas far och mor. Vi har träffat två av min mans halvsyskon som han inte känt till att de fanns förrän i vintras. Vi har träffat min brorson och hans fru som hälsat på från Indien och bokat resan till dem i februari 2012. 

Jag har träffat Lena på sysidan för första gången efter att vi haft kontakt vi nätet i 5-6 år och det var jättetrevligt och hon bjöd på hembakat som bara smälte i munnen. 

På lördag åker vi till Holland en vecka med äldsta dottern och barnbarnen det blir nog en lite annorlunda semester.

Förutom dessa äventyr så gör vi nästan inget annat än umgås med vänner och bara har roligt. Underbara sommar.

Detta hade min brorson med sig från Indien till sin faster och jag vet vad jag ska göra när jag kommer dit. Shoppa, band, tyger, tråd m.m. Banden är riktigt bling-bling med små "speglar" som glittrar.

Nu kanske ni förstår varför jag inte haft så mycket tid att kika runt här på sysidan, men som vanligt när man kikar runt så får man så många idéer och tips så det snurrar i huvudet. Det gäller bara att komma ihåg dem tills mörkret kommer. Jag försöker spara bilder och anteckna så lite blir nog kopierat. Jag hoppas alla tycker det är okey att vi kopierar varandra.

Kram och en riktigt skön fortsättning på denna underbara sommar önskar jag er alla.

Postat 2011-07-12 12:08 | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons