Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Indien here I come

Japp då är dagen här när jag ska åka till min brorson och hans fru i New Dehli. Jag och båda mina döttrar åker i eftermiddag och landar tidigt i morgon bitti. Vi har ett fullspäckat schema som de har gjort till oss. Vad det står på schemat får vi se i morgon, men ett besök vid Tai Mahal, gå på marknad, lite yoga och massage och en hel del shoppingen blir det nog.

Jag ska försöka hitta härliga och läckra tyger och lite bling-bling-band till kläderna jag ska sy till vårens dansföreställningar. Jag ska också försöka hitta lite maskinbroderitrådar billigt. 

Jag har lämnat båda mina Brother till Lena på Sypressen och hon har lovat att pyssla om dem för det blir full fart när jag kommer hem.

Jag har gjort lite presenter till dem som finns i mitt album http://www.sysidan.se/albums/viewpic.htm?ID=82967&set=lp och sedan har jag också broderat ett monogram på färdiga påslakan som jag köpt. Det finns inte riktiga påslakan att köpa där tydligen så det önskade de sig.

Jag lovar rapportera när jag kommer hem hur det varit.

Ha det så gött alla

Postat 2012-02-24 10:02 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

MELLAN-LANDNING I KYLAN

 

Tack så mycket för alla snälla hälsningar inför "semester" nr 1 år 2012 som jag tillbringade på Teneriffa i 3 veckor. Som pensionär så har man ju heltidssemester.
Vi hade även "datasemester" men nu har jag snabbtittat på allt fint ni gjort, vilken kreativitet det är här på sysidan, det märker man verkligen när man inte besökt sidan på några veckor.
Vi har verkligen haft det skönt med inga "måsten". Vi gjorde bara det vi ville och det var inte mycket. Det blev mycket balkongdrinkande, (bara flaskvatten inget kranvatten), virkning (en långväst till mig som snart är klar) lite sol och bad, några små utflykter med bilen och golf för gubben, var det som vi ansträngde oss med.



När det gäller syendet så är det dags att ta tag i min sista!?  kollektion till dotterns dansföreställningar. Det är en hel del som ska vara klart till slutet på april, men vad som ska sys vet jag inte än, bara de 15 grå overallerna i bävernylon. Nästa vecka ska jag träffa "regissören" David Dalmo från Bounce som ska sätta ihop alla dansnummer som de olika koreograferna gjort. Då hoppas jag få lite mer hum om vad som kan vara aktuellt att sy och eventuellt tyg m.m. att shoppa i Indien. 

Övrigt så har jag fått några frågor om byxorna som jag sydde till pojkarna på melodifestivalen 
bl.a. Loreen vill ha ett par men jag har inte pratat med henne själv än. De byxorna är lite "världsberömda" och kallas "Damon-byxor" efter Damon Frost som jag designat och sytt byxorna till, det har blivit ca 10 stycken till honom hittills.

Det var en liten rapport i mellandlandningen i kalla Svedala mellan mina "semestrar" 2012. Nästa skutt blir till New Dehli då jag och mina två döttrar åker dit på sportlovet och hälsar på min brorson med fru. 

Kramar

Postat 2012-02-09 11:04 | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons