Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Ufon och hyllvärmare

Nu har bröllopet varit med min väninnas guddotter. Klänningarna m.m. som jag sydde finns i mitt album "bröllop".

Jag har fixat och ändrat några t-shirt som bara ligger den med lila blomma har jag bara ändrat längden på ärmar och nertill samt broderat en blomma som Susanne Forsell stygnsatt. Den vita t-shirt har jag flyttat upp ärmarna och minskat axlarna samt ringat ur i halsen och lagt lite veck där, funderar på hur vad jag ska göra mer i halsen. På den röda ringade jag också ur i halsen och rynkade, där har jag broderat en spets och satt dit.

            

En ny tunika har jag också sytt efter eget mönster. Det tyget har legat länge och väntat, men nu bestämde jag mig för att den skulle passa till den här modellen. Här finns den http://www.sysidan.se/albums/viewpic.htm?ID=85477&set=lp

Vår balkong har renoverats sedan i maj och nu har vi fått tillgång till den och då var det dags att klä om de gamla dynorna. Jag har använt en textilvaxduk från ÖB. 

Nu tänker jag fortsätta och använda hyllvärmare. På listan finns bruna byxor till barnbarnet (hon ska få sy det mesta själv), en svart väst med byxor och så är jag sugen på att sy en kappa till mig själv. 

Vi får väl se vad det blir av detta, rapport kommer om hur det går.

Inlagt 2012-08-21 10:11 | Läst 8846 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-10-24 18:55   Ingrid Wester
Vilka fiffiga och fina lösningar du gjort på dina toppar de får du jättefin användning för, snyggt med rosen oxå! Kul att kunna fräscha upp dynorna, i vanliga fall brukar ju dynan va fin och det är bara att byta ut tyget ;)
Tack för all inspiration som du ger!!!! Kram ;)
 
2012-08-22 16:34   Agneta Lindström
Ja Bibbi och Aina det stämmer, just nu är jag inne i riktiga röjartagen. Man känner sig så nyttig när man gör om gammalt som bara ligger.
 
2012-08-22 16:18   Bibbi Lundgren
Sånt här fix är viktigt.
Vi måste inte köpa nytt hela tiden.
 
2012-08-22 15:03   Aina Johansson
Det är bra att kunna ändra och göra om kläder. Dynan blev jättefin
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons