Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

VAD GÖR MAN NÄR DET REGNAR HELA TIDEN?

Många tycker det är tråkigt med det väder vi har nu och det tycker jag också. Jag är bara så glad att jag har rätt hobby för Sverige-sommar 2012, jag älskar att sy och sticka/virka, så det är bara att njuta. Värre är det för gubben som är en golfoman och banan är stängd pga regn titt som tätt.

Under denna regnperiod har jag sytt lite kläder till mig själv och börjat på bröllopsklännngen till min väninna och bruden har frågat om jag kan sy en "dagenefterklänning" till henne och det kan man ju inte säga nej till. Gubben har fått några byxor upplagda och det har också blivit lite nytt till köket, en löpare och ett par grytlappar. I söndags blev det en sommarkasse i vit bävernylon som jag får plats med både paraply och regnkläder i.

Mitt barnbarn har också sysselsättning i sommar, den här dräkten ska hon ha sytt klar till Närcon den 26 juli.

 och så här långt har hon kommit. 

Idag ska hon komma hit och fortsätta med resten.

"Idag är en inspirerande dag!" stod på mitt peppkort idag och nu när jag suttit här och skrivit så blev jag sugen att göra några flaskpåsar till sommarens fester så det är bäst att sätta fart innan inspirationen försvinner.

Trots att jag har roligt även när det regnar så önskar jag er alla en riktigt varm och skön sommar.

Inlagt 2012-06-26 10:08 | Läst 9544 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-06-27 11:04   Ingrid Skyman
Önskar dig också en skön sommar!
 
2012-06-26 22:23   Bibbi Lundgren
Man måste gilla läget.
Det är gott att sy när det regnar.
 
2012-06-26 16:35   Aina Svensson
Jag sitter gärna också inne och syr när det regnar, blåser kallt eller är halt. Samtidigt får jag dåligt samvete för jag vet att kroppen behöver röra på sig. Helst varje dag. Men det är så roligt att sy. Men inte när det bara går på tok.
 
2012-06-26 10:16   ANITA AJANKI
Tack rara du för det. Själv sitter jag och syr på märken på allt i en salig blandning. Jag hjälper min son i hans firma som är i reklambranchen och har börjat lite smått med reklam-kläder och diverse prylar. Så det blir nog min sommar sysselsättning.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons