Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Mommas syblogg

Här tänkte jag berätta om vad jag gör i mitt hobbyrum, vad jag planerar, mina idéer och lite om hur det blir ett resultat av detta.

Tillbaka till kylan och hobbyrummet

Tillbaka till verkligheten igen efter en skön semester. Tyvärr hade vi inte det bästa vädret, två dagar åska och skyfall och sedan bara några få soltimmar per dag, men varmt var det 20-25 grader. Lite massage och härligt spabad med olika duschar och bubbelpooler samt lite manikyr unnade vi oss också. 

Innan vi åkte blev det en del smått som jag fick ihop och som skulle med på semestern. Strandväskan fick nytt lock och band, min nya mp3 fick en matchande väska med ängelgitarr broderat på och några nya väskettiketter behövdes också. Solglasögonfodralet och kepsen gjorde jag till förra semestern men de fick duga denna gång också. I övrigt ser ni på packningen att vi bara skulle njuta och det gjorde vi.

Jag fick lite stickat en tjockare väst blev klar och ska bara sys ihop och en mjuk halsduk är nästan klar båda behövs nu. 

 Här sitter jag på vår balkong och njuter av värme och stickning. 

Jag har satt fart på "Bibi" vi ska göra några "ljuspåsar" tänkte jag till presenter, jag har blivit så inspirerad av de jag sett här på sysidan. 2 st nya mössor har barnbarnet tagit beställning på också så de har jag sytt idag.

Nu är det julklappar som ska göras så det är bäst att sätta full fart.

 

Inlagt 2010-12-08 11:40 | Läst 3455 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-12-22 06:53   Ingrid Wester
Välkommen hem! Vilken temperaturchock det måste vara för er! Sitter i bilen på väg till jobbet -26 grader! Nu längtar man till ett varmare ställe. Vad produktiv du är. Visst är det härligt med denna inspirationssida. Om mam är utan idéer på är det bara att gå in här och titta. Ha en riktigt God Jul! Kram från Ingrid
 
2010-12-08 22:12   avslutat medlemskap
härligt med våra intressen, själv har jag avverkat en julmarknad i år å den är jag nöjd med, gick toppenbra. Nu är de lite mössor å sånt på beställning till jul, Sen vill man ju hinna med julen själv åxå.
 
2010-12-08 17:23   Aina Johansson
Tillbaks med nya friska tag, så skönt det låter med sol och värme.
 
2010-12-08 13:28   Bibbi Lundgren
Välkommen hem, härligt med alla dina projekt.
 
2010-12-08 13:05   ANITA AJANKI
Välkommen hem igen. Du har i alla fall lyckats koppla av det ser jag ju även om vädret inte varit det bästa. Nu är du väl fulladdad med ytterligare energi så julklappar det går som en dans.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons