Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Bomull och Brodyr

Att använda sig av det man har eller hittar på loppis är en inspirerande utmaning.Dessutom är det så himla kul!

Ibland måste man göra det som är mindre roligt

Jag har tagit på mig att sy gardinkappor till personalrummet på jobbet. En uppgift som inte är särskilt svår eller avancerad men så  t r å k i g.

Två stycken gardinkappor på 3,5 m vardera med kirsband. Det är sådana här gånger jag skulle kunna sy vad som helst i klädväg om någon bad mig. Men jag har tagit på mig uppgiften och jag brukar tänka på vad Alfons Åbergs farmor alltid sa: "Man måste ha tråkigt ibland för annars vet man inte när man har kul" Så sant, så sant

 

Inlagt 2013-08-28 19:28 | Läst 6573 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-09-01 16:29   Pernilla Fe
Inte är det nåt vidare kul att sy gardiner, men du får tänka på att de kommer att bidra till trivseln i ett rum som du och dina kollegor använder.

Jag har turen att ha en snäll mamma som hjälper mig med en del av det tråkiga. Hon har tex sytt gardiner och lappat barnens byxor. Så skönt att jag själv kan få sy något roligt när jag har möjlighet att sitta ner.
 
2013-08-31 18:19   Maritha L
Tack för tipset! Ja jag tror att det kommer att bli bra i personalrummet!
 
2013-08-31 10:50   René Edwards
Lyssnade precis på ett ungdomsprogram med ungdommar och barn, där de kan ställa frågor och de diskuterar händelser ute i världen. På något ställe kom de in på "att vänta" och alla utom en sa att det var så tråkigt att vänta på något man ville ha! Då sa en av flickorna att hon tyckte det var roligt att vänta. Och på sättet hon sa det tänkte jag med det samma, "-hon har lyssnat på Alfons Åberg!" :-)Det har vi nog alla och LÄST!!!!!
Men hur som helst, dina vänner på jobb kommer vara så glada att du sytt nya gardiner. Det tyget lyser ju upp så mycket. Jag har ju sytt i det men något helt annat! Förresten, när min bonusdotter som ju valde tyget till sig, var här förra månaden, hade jag köpt servetterna i samma mönster till henne. Jag visste ju hon gillade mönstret. Ett förslag till dej ,om du inte redan sett det! :-)
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons