Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Bomull och Brodyr

Att använda sig av det man har eller hittar på loppis är en inspirerande utmaning.Dessutom är det så himla kul!

En liten belöning

När jag syr åt andra så måste jag varva med att sy något åt mig själv, en slags morot. Jag gillar att blanda material, så jag sydde mig en klänning av svart manchester,svart skinn och ett ärtgrönt bomullstyg med linnestruktur.

För att inte den skulle se så fyrkantig ut med alla sömmar och hörn så sydde jag dit en svart skinnbit, en smaksak men håll med om att den stör. Kragen och kanten runt ärmhålen är av skinn.

Ja den duger till vardags och jag har fått mitt begär stillat.

   

  

Postat 2012-11-04 13:57 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Har saknat er

Hej alla kreativa vänner på sysidan! Jag har inte bloggat på väldigt länge pga olika anledningar. Ni som följt min blogg vet att vi har sjukdom i familjen. Än är det inte över, men min längtan efter att göra ett inlägg och berätta vad jag pysslat med under den här tiden blev plötsligt så påtaglig idag.

Jag fick leta fram inloggningsuppgifterna för att över huvud taget komma in på bloggen. Det säger en del om hur länge sedan det är jag var in.

Strax efter det att jag skrivit det sista inlägget så blev jag kontaktad av ett bibliotek där jag bor. De undrade om jag kunde tänka mig att sy lite kläder till sagobokslådor. Det skulle vara lite blandat.Både sagofigurer och yrken. Först var jag väldigt tveksam men efter ett tags funderande beslöt jag att iallafall börja med något plagg.

Det blev,vilket jag upptäckte efter ett tag en ren terapi för mig. Jag har inte sytt varje dag för det går inte att vara kreativ jämnt. Jag har heller inte haft någon deadline. Ca 3/4 av de önskade plaggen har jag färdigställt.

                       

Fria händer och ingen stress har varit en bidragande orsak till att kreativiteten har kunnat få komma fram

barnkläder Maskerad
Postat 2012-11-02 15:04 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons