Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Bomull och Brodyr

Att använda sig av det man har eller hittar på loppis är en inspirerande utmaning.Dessutom är det så himla kul!

Expriment med garn och pärlor

Jag har många gånger suttit och "pulat på" med pärlor och nylontråd men det har aldrig blivit något bra av det hela. Det har slutat med att det åkt i soporna. Så tänkte jag att det kanske går att virka armband/halsband och få in pärlor på det viset. Efter några försök så fick jag till det. Dessutom har jag ju den lyxen att vi har en butik som säljer pärlor och tillbehör i den stad jag bor i. Där kan man även få en hel del råd och tips. Något som jag skaffat, och kan rekomendera om ni ska virka eller sticka med pärlor är en "nål" som man använder för att trä upp många pärlor. Den är öppningsbar i mitten och där lägger man in garnet och trär sedan upp pärlorna på spetsen av nålen och drar dem över på garnet.

Tycker jag att något är kul så blir det ofta att jag gör flera men olika. Kul att ge bort men lika kul att ha själv. Det enda du behöver kunna är att virka lm för att göra dem. 

 

Inlagt 2012-02-17 19:36 | Läst 6688 ggr. | Permalink
Kategorier:
Virkat 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-02-18 13:44   Pia Lindemann Larsen
Jag hade aldrig kommit på tanke med garn o pärlor... så häftigt ( jag använder själv nylon eller metalltråd till mina pärlor)
Ännu en gång tack för all inspiration
 
2012-02-17 21:24   Karen V
Väldigt snygga!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons