Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Blogginlägg


Sida: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 55 Nästa Sista 

Nu är Bonna här igen.

Hej på er. Det var jätte länge sen som jag var här inne. Vet inte om jag tog bort mina gamla bilder. Men nu kommer de in nya bilder. läs mer..
G C

Stolt över mina första alster i trikå

Att sy i trikå  är inte så lätt som jag trodde, men efter några försök fick jag ihop två mössor till barnbarnen. YouTube är fantastisk med alla sina små video filmer om allt mellan himmel och jord, ... läs mer..

Tankar och funderingar kring hantverk

Hej allesammans, hoppas allt är bra med er! För min egen del har jag varit inne i en väldigt rolig period på sistone. Jag har börjat få bra stuk på mitt virkande och hundarna har varit extra gosiga ... läs mer..

Välkommen till min Sysida!

Hej allesammans, jag heter Anna och är 30 år. På fritiden älskar jag att virka och att umgås med mina två underbara hundar – två busiga och stökiga labradorer. Jag gillar också att se på film, lyssna ... läs mer..

Västklänning

Jag blev så nöjd med den här klänningen! Det är ett smårutigt tyg i blått och vitt med röda detaljer som jag ärvde från min farmor och bara inte har vetat vad jag skulle göra med. Så plötsligt en dag ... läs mer..
Ann-Kathrin Carlqvist

Tiden bara rinner iväg, när man har roligt

Kors det har gått mer än 2 år sedan jag skrev något här, och jag är ändå ofta inne och kollar läget i olika forum. Jag kan konstatera att de olika överdelarna på de lapptäcken jag visade i bild 2016, ... läs mer..

Sjuk

Hejsan  På grund av min  värk jag har  fibromyalgi så  blev det  inte någon  sydag idag . Men det  kommer  fler tillfällen  Kramar från mig läs mer..

Nattlinne för god sömn

Jag ärvde det här fantastiskt mjuka flanelltyget från min farmor och har länge kikat på det och planerat för ett nattlinne och nu blev det äntligen färdigt! Jag hade gärna haft ett lite längre ... läs mer..

Ny på sidan

Hej  alla  Jag är helt ny på sydsidan  och på detta med blogg,  men ska bli spännande. Imorgon onsdag ska jag börja på vanessas snurrklänning spännande  värre detta och hon väntar  Bild kommer ... läs mer..

En blus får nytt liv

Jag köpte en begagnad blus (sista bilden) för ett tag sedan på grund av de vackra broderierna men den var inte alls min stil eller storlek. Så jag sydde helt enkelt om den och tog till vara på det ... läs mer..

Från julgardin till julklänning

Med bara en halvtimme kvar tills gästerna kom på julafton blev den här klänningen klar! Jag hade några veckor tidigare köpt två julgardiner i en second hand-affär nära mig med tanken att sy om den ... läs mer..

Skogsgrön klänning att dansa i

Klänningen efter ett möte med symaskinen. Den här klänningen har en liten bakgrundshistoria. Jag skulle gå på maskerad som skogsrå och letade efter en skogsgrön klänning att sy om och hittade en ... läs mer..

Älskad klänning

Jag hade den här mycket älskade sommarklänningen som till slut hade gjort sitt och gick sönder. Smocken i ryggen var det som gav upp och jag hade inte möjlighet att laga den, så jag sydde om den. ... läs mer..
Anna Söderström

Mystery quilt del 4: Final

Så här valde jag att sätta samman blocken. Tanken med de tomma fyllnadsrutorna är att jag ska quilta en blomma eller kvist. Fåglarna ska få ögon i form av knappar. Lamellerna på sidorna består av 26 ... läs mer..
Anna Söderström

Mystery quilt del 3: Pippi

Nu kommer beskrivning på det sista blocket.  De blå siffrorna är måttangivelser och de bruna använde jag för att hålla koll på delarna. Totalt ska det vara 16 fåglar. 12 med näbb åt höger och 4 med ... läs mer..
Anna Söderström

Mystery quilt del 2. Holken.

Snödropp från taket och en meter snö på tomten. Nästa del på vår quilt är ett block med en fågelholk, eller är det en skogskoja med ett runt fönster? Det låter jag vara obestämt. Jag hoppas det går ... läs mer..
Anna Söderström

Mystery quilt del 1. Nu kör vi.

Det första blocket är en gran. Mönstret har jag ritat i ett vanligt A4-block. Jag har skrivit ut mått i cm så du har några riktvärden. Som jag skrev tidigare är det bra att använda ett tyg som ... läs mer..
Anna Söderström

Det kommer en "mystery quilt"inom kort

Inom kort tänker jag presentera del 1 i mitt hemliga projekt där jag bjuder in er att följa med. Mysteriet är så hemligt att jag knappt själv känner till alla delar, men det kommer att uppenbara ... läs mer..
Anna Söderström

Det var lågt, flying Tiger of Copenhagen!

Tidigare TGR även kallad Tiger har bytt namn till Flying Tiger of Cobenhagen. Nu är det inte det som retar mig utan deras fula spel med lockvaror. Lockvaror av denna typ förekommer på flera ställen ... läs mer..
Anna Söderström

Julkalender #24

Ja och då var det dags att knyta ihop säcken. Riktigt symboliskt rätt på självaste julafton.  Jag har bloggat mer öppet och utelämnande än någonsin tidigare. Läskigt har det varit men en nödvändighet ... läs mer..
Anna Söderström

Julkalender #23

Vad kom först mönstret eller tyget. Mönstret eller garnet. Ja det går att fundera över. Utan att göra en hel historielektion kan vi nog komma överens om att garnet kom först. Men direkt efter ... läs mer..
Anna Söderström

Julkalender #22

I min handarbetsgrupp pratar vi nu och då om hur man prissätter det arbete man gjort. Det märklig är att oftast är det den som ska sälja som håller priset med jantelagen klingande i öronen. Det kan ... läs mer..
Anna Söderström

Julkalender #21

Har du sett något av årets julkalender? Jag har slötittat när barnen sett på morgonen. Huruvida den är bra eller dålig lämnar jag osagt. Men en morgon när jag sitter och tittar sätter jag mig ... läs mer..
Anna Söderström

Julkalender #20

Lite lagom sista minuten pyssel om tid finns över. De här julkulorna är jag väldigt förtjust i. Det jag tycker är lite besvärligt är att de bygger på en frigolitkula. Inget jag har liggandes hemma ... läs mer..
Anna Söderström

Julkalender #19

Pinterest  Jag hatar och jag gillar. Pinterest är en sajt där du kan hitta inspiration och ibland även mönster. Du har en egen inloggning om du vill där du kan spara dina fynd. Själv mappar jag idéer ... läs mer..
Anna Söderström

Julkalender #18

En målad stubbe från Pixlapiren i Helsingborg. Jamen hur går det. Är det julstress eller? Det är bara att ta det som det kommer. Idag tänker jag tala om ett märkligt fenomen. Låt mig kalla det "det ... läs mer..
Anna Söderström

Julkalender #17

Swap. Byte. Emellanåt dyker det upp swapar. En gruppaktivitet på distans. Alla hantverkar fram en förutbestämd tingest som sedan skickas till en förutbestämd person. Det är ett mer kontrollerat ... läs mer..
Sida: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 55 Nästa Sista 

Populära etiketter


Bloggar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons