Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Andrachans

Det här är en blogg om andrahandskläder som får ett nytt liv, en andra chans, genom större eller mindre förändringar. Inte bara kläder förvandlas här utan även andra tyger man kan hitta begagnat, en gardin här och en duk där, och ibland slinker något helt nytt tyg med ocksa :) Hoppas att just du hittar inspiration att förvandla dina gamla plagg till något helt nytt som kommer till användning igen!

En blus får nytt liv

Jag köpte en begagnad blus (sista bilden) för ett tag sedan på grund av de vackra broderierna men den var inte alls min stil eller storlek. Så jag sydde helt enkelt om den och tog till vara på det underbara broderiet som jag aldrig hade kunnat sy dit själv. Det är nu en blus som passar mig mycket bättre, både i storlek och stil och om jag får säga det själv så blev jag väldigt nöjd med den :) Kanske allra mest nöjd med ärmarna som sätter sin egen prägel på blusen.

Inlagt 2019-01-21 12:28 | Läst 8128 ggr. | Permalink
Kategorier:
Retrokläder Överdelar Återbruk / DoRedo 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2019-01-27 10:26   Pia Larsson
Tack så mycket! :)
 
2019-01-24 17:16   Pia Lindemann Larsen
Så fint, jag hade nog aldrig "sett" något så fint i en vanlig skjorta. Fantastisk att några har sådan blick för vad man kan göra annat av =)
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons