Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Andrachans

Det här är en blogg om andrahandskläder som får ett nytt liv, en andra chans, genom större eller mindre förändringar. Inte bara kläder förvandlas här utan även andra tyger man kan hitta begagnat, en gardin här och en duk där, och ibland slinker något helt nytt tyg med ocksa :) Hoppas att just du hittar inspiration att förvandla dina gamla plagg till något helt nytt som kommer till användning igen!

Nattlinne för god sömn

Jag ärvde det här fantastiskt mjuka flanelltyget från min farmor och har länge kikat på det och planerat för ett nattlinne och nu blev det äntligen färdigt! Jag hade gärna haft ett lite längre nattlinne men tyget räckte helt enkelt inte till. Jag funderar dock på om jag skulle leta upp ett matchande tyg och sy ett par pyjamasbyxor till.

Följ mig gärna på Instagram också, first_and_secondchance, för lite fler bilder från själva syprocessen. 

Postat 2019-01-30 13:49 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

En blus får nytt liv

Jag köpte en begagnad blus (sista bilden) för ett tag sedan på grund av de vackra broderierna men den var inte alls min stil eller storlek. Så jag sydde helt enkelt om den och tog till vara på det underbara broderiet som jag aldrig hade kunnat sy dit själv. Det är nu en blus som passar mig mycket bättre, både i storlek och stil och om jag får säga det själv så blev jag väldigt nöjd med den :) Kanske allra mest nöjd med ärmarna som sätter sin egen prägel på blusen.

Blus doredo
Postat 2019-01-21 12:28 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons