Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Andrachans

Det här är en blogg om andrahandskläder som får ett nytt liv, en andra chans, genom större eller mindre förändringar. Inte bara kläder förvandlas här utan även andra tyger man kan hitta begagnat, en gardin här och en duk där, och ibland slinker något helt nytt tyg med ocksa :) Hoppas att just du hittar inspiration att förvandla dina gamla plagg till något helt nytt som kommer till användning igen!

Nattlinne för god sömn

Jag ärvde det här fantastiskt mjuka flanelltyget från min farmor och har länge kikat på det och planerat för ett nattlinne och nu blev det äntligen färdigt! Jag hade gärna haft ett lite längre nattlinne men tyget räckte helt enkelt inte till. Jag funderar dock på om jag skulle leta upp ett matchande tyg och sy ett par pyjamasbyxor till.

Följ mig gärna på Instagram också, first_and_secondchance, för lite fler bilder från själva syprocessen. 

Postat 2019-01-30 13:49 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Skogsgrön klänning att dansa i

 

Klänningen efter ett möte med symaskinen.

Den här klänningen har en liten bakgrundshistoria. Jag skulle gå på maskerad som skogsrå och letade efter en skogsgrön klänning att sy om och hittade en begagnad. Men när jag började titta närmare på den så började jag tycka att det var för fint tyg för att bara bli en maskeradklänning, så efter mycket funderande och velande fram och tillbaka så skaffade jag en ny utklädnad och sydde om begagnatfyndet till en vanlig klänning istället. Kjolen blir nästan en hel cirkelkjol och är helt underbar att dansa i!

Före och efter.

doredo Kläder klänning retro
Postat 2018-12-03 13:13 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons