![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#32 | |
Medlem sedan: nov 2008
Inlägg: 92
|
Citat:
Jag har bara lyckats med surdeg som jag har ställt i ugn (jag har i princip ställt in lägsta möjliga temperatur samt haft ugnsluckan på glänt) under 3 dygn. I annat fall har jag fåt ättiksyrabakterier istället för mjölksyrabakterier i degen, och det tycker jag inte är lika gott. Mina surdegar bevarar jag i kylskåp, men eftersom jag efter några månader glömmer att sköta om dem (mata dem med en msk mjöl + vatten 1 gng/vecka), så dör de efter hand. ![]() Surt, så att säga. Jag bakar väldigt mycket i perioder. Just nu är en period när jag vill baka, men fasar inför att göra en ny surdeg... |
|
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 04:51.