![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#36 |
Medlem sedan: nov 2008
Inlägg: 92
|
Jag tycker att det krävs tid & engagemang om bröden ska lyckas. Det är en bra idé att baka massor när man ändå är igång, och sedan frysa ner allt i en stor frys.
Vardaglig lättja har jag dock förståelse för. ![]() Det är dessutom svårt att sy/sticka i samband med brödbak. Ullfibrer i brödet låter inte som någon höjdare ![]() |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 09:25.