Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Bevakningar   Inställningar   Sök i forum   Forumregler
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2009-05-20, 20:45   #33
Addes Addes är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: aug 2006
Inlägg: 647
Citat:
ichigo skrev: Visa inlägg
Intressant! 1 dl mjöl per skål blir väl inte så mycket bröd? Eller blir det större?
Ja stämmer. Jag orkar inte göra ett tag, vilket tar 4 dagar! Så slipper man det, o stoppa in dom i frysen resten.

Glömde skriva ner... efter 4 dagar, måste man blanda rågmjöl i dom o bearbeta till vanlig deg, ca 1-2-3 dl tillsätts innan stoppa in i frysen, annars flytande stink surdeg

Det ger 4 bröd! Ca 10-15-20 dl, tror nog att det är ungefär 2 kg. Jag använder aldrig dl-mått, utan jag häller in det direkt o bearbeta deg tills det blir smidigt.

Mitt bröd är SÅÅÅÅ GOTT!! Jag satt kryddor som 1 msk anis o 1,5 msk kummin, 2 tsk havsalt o 1 tsk salt.
Bifogade bilder
 
Addes är inte uppkopplad   Svara med citat
 

Ämnesverktyg Sök i detta ämne
Sök i detta ämne:

Avancerad sökning
Visningsalternativ Betygsätt det här ämnet
Betygsätt det här ämnet:

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är av
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 15:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons