Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

* * * S Y M A M S E L L * * *

En bagladys bekännelser

Symamsell + Claire = Sant

Mönstret för min favoritväskmodell åkte fram igen, Claire från Lazy Girl. Jag vet inte hur många av den jag gjort, med lite olika egna variationer.

Denna gång en svartvit version, önskad av en arbetskollega. Hon ville ha den lite högre, för att kunna ha en pärm eller ett A4-block stående i den. För proportionens skull la jag till lite på bredden också. Som alltid gör jag den med dragkedja. Handtagen är lite längre, för hon ville kunna ha den över axeln också. De är också lite bredare för att vara sköna och bekväma på axeln.

Tygerna både på utsidan och insidan är från ett fat quarter-paket med batiktyger. De ljusare är på insidan för att inte väskan ska bli ett ”svart hål”. Många fickor runtom gör att det inte ligger småsaker och skramlar i botten.

Och som vanligt förstärker jag utsidans botten enligt min handledning HÄR.

Kollegan blev jättenöjd, och ville ha en till i lite vårfärger. Planering pågår...

Inlagt 2013-03-09 18:42 | Läst 23463 ggr. | Permalink
Kategorier:
Form och design Mode Tyger Väskor/necessärer mm 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-03-10 00:12   Ma-Lou Ma-lou
Klart kollegan blev nöjd den är perfekt gjord.
Tygerna är jättefina har faktiskt inte tänkt på att har du svart foder så blir det ju faktiskt ett svart hål lättare att hitta saker med ljust fodertyg.
Jag har mönstret Candic från Lazy Girl liggandes framme tänkte jag skulle våga börja i helgen har aldrig sytt dessa fantastiska väskor. Visst har du gjort en Candic?
 
2013-03-09 22:10   Pernilla Fe
Fin väska! Varför är det så roligt att sy väskor? Tur man kan sy åt andra, kan ju inte ha alla själv... Jag har ett egenkonstruerat men ännu inte provat handväskmönster på lut, skall nog testa endera dagen. (Fast just nu försöker jag ta mig ner en bit i UFO-korgen.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons