Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
Bevakningar   Inställningar   Sök i forum   Forumregler

Gå tillbaka   Sysidans forum > Övriga forum > Fritt Forum
Registrera Dagens inlägg Markera forum som lästa

 
 
Ämnesverktyg Sök i detta ämne Betyg: Betyg för ämne: 5.00 i medelbetyg (2 röster). Visningsalternativ
Prev Föregående inlägg   Nästa inlägg Next
Gammal 2009-03-16, 14:53   #19
sextiosexan sextiosexan är inte uppkopplad
 
Medlem sedan: okt 2008
Inlägg: 832
Citat:
tillis skrev: Visa inlägg
Min sambos mamma kommer från tyskland och enligt henne ska det dels vara både nötkött och fläskkott i gulasch och dessutom (håll i er nu!) lika mycket gul lök som kött! Men det blir faktiskt väldigt gott, när det har kokat flera timmar blir löken alldeles simmig och tjockar mest till såsen. Man märker inte av den så mycket då. Jag brukar ha i öl och krossade tomater som vätska och såklart lagerblad och andra kryddor. När hennes svägerska var på besök från tyskland en gång blev det är oerhörd diskussion huruvida det ska vara paprika eller inte i gulaschen... :-) Tror inte de kom fram till något mer än att de hade olika åsikter om det hela!
Vad lustigt, precis så säger min tyskfödda mamma oxå men inget paprikapulver i hennes variant, dock har jag ibland i en del i mitt eget hopkok.
sextiosexan är inte uppkopplad   Svara med citat
 


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är av
HTML-kod är av



Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 18:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons