![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#20 | |
Medlem sedan: aug 2006
Inlägg: 647
|
Citat:
Och tyska gulaschen har mer mörk brun "sås" än ungarisk soppan. Ungariska har 150 olika variation av gulasch. Men tyska har över 20 olika att välja på! Stekta ägg och korv och sammelknödel lägges på soppan Hackade saltgurka - strö över soppan. Nudeln tillsatt i soppan, eller sammelknödel med gott korv Kokta potatis Jagdwurst/Debrecziner-Wurst/Burenwurst/Bratwurst/Klobasse lägges i soppan Fleckerl Öl Krosserad tomater (Grön paparika) Brödkummin/spiskummin samt surgrädde och ev persilja. Finsk gulasch har inget nån av dom, bara vatten o morot o potatis o massa lök. Det heter nåt Karelska gryta. Det är rätt gött. |
|
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 03:23.