Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Blogginlägg


Sida: Första Föreg. 1 ... 51 52 53 54 55 
Ninna Wiberg

Nu är det klippt!

Så, nu har jag klippt ut alla bitar (eller det är någon liten grej kvar, en så kallad placket, men den klipper jag ut senare). Det var verkligen nära att mitt fina blommiga tyg inte räckte. Jag hade ... läs mer..
Ninna Wiberg

Klippning och handsömnad

Igår klippte jag ut alla delar för överdelen till min klänning, både det som kallas bodice och ärmarna. Eftersom jag har en liten krävande vilding så blir det mycket arbetande i etapper, men det ... läs mer..
Ninna Wiberg

Jane Austen-klänning

Ja, det här blir mitt första projekt. Att göra en klänning från epoken som kallas Regency, enkelt beskrivet en Jane Austen-klänning. Jag har fått mönstret från en av mina syende svägerskor och hon ... läs mer..

Efter midsommaren

Nu är midsommarfirandet över, i år var vi bortbjudna så förberedelserna var ett minimum, skönt ibland att slippa den biten ibland, fast det är riktigt roligt att ha gäster och det kommer ju fler ... läs mer..

Växthuset och Quilt University

Nu har helgen varit och vardagen är åter här, barnbarnen är hemma hos föräldrarna igen. Växthuset och trädgården har varit min inspiration igår och idag. De frön jag satte är nu stora plantor och ... läs mer..

Första bloggen

Hej Nu ska jag skriva blogg för första gången. Det ska bli kul, tror jag i alla fall. Vi har haft stekande sol ett par dagar men idag regnar det, lite trist men helt OK i alla fall. Jag slipper ... läs mer..

Tapeter och mönster

Idag ska jag köpa tapeter till hallen kul tycker jag . men jag har fått ett stort problem också ska sy en tunika till min vännina i st 52 och hittar inget snyggt mönster jag får fortsätta att leta. ... läs mer..
Ulrika Lindh

Ugnsinvigning!

Nu börjar det så smått bli ordning, vi har i alla fall fått ugnen installerad idag och den ska få invigas med en enkel och vardaglig ugnspannkaka. Jag är så glad för den har ett sådant handtag så att ... läs mer..

Vilodag

Idag så har jag varit till Hudiksvall och tittat i affärer.Måsta åka ifrån renoveringen av köket ett tag . Ni får ha överseende av att mitt skrivande inte är perfekt men jag är dyslektiker. Nu måste ... läs mer..
Ulrika Lindh

Är det helg igen?!

Det går fort, vi kan ännu inte flytta in i vårt kök och hantverkarna kommer och jobbar imorgon med. Vi får nog laga maten på campingköket några dagar till och byta kylklampar i kylväskan och diska ... läs mer..
Ulrika Lindh

I reparationsfasen

Under knappt två veckors tid har vårt hus vänts upp och ner, vi håller på att renovera kök och lägga in nytt golv i vardagsrummet. Detta innebär att vi inte har något mellanplan att bo på så det blir ... läs mer..
Amandha Rosén

Efter Elmia

Jo allt gick bra på Elmia mässan alla var jätte nöjda med tröjorna och det kommer bli mer jobb från DieselClubSweden.se sen blir det nog en deljobb till andra företag som tog visit kort och var ... läs mer..
Eliza Ankerståhl

Ännu ett påslakan

Ja ha ... då har man hunnit med att göra ännu ett påslakan denna gång blev det i Lin och min mans systerdotter ska få det...lilla Elina... hon kommer bli överöst med små presenter... hiihihihi. Har ... läs mer..
Eliza Ankerståhl

Lite snabbt medans jag äter frukost...

Ja ha... om man skulle plita ner några rader här igen då. Nu är mitt första påslakan sytt... är rätt nöjd... nu ser jag vad jag ska ändra till nästa gång. Tyvärr har jag fått så ont i ryggen och ... läs mer..
Amandha Rosén

Kundbesök...

Jaha då har ännu en dag i mitt liv flytit på=) Klarade min uppkörning i torsdags så nu har jag KÖRKORT!!!! Hade trevligt besök här hemma idag. Fick besök av Marika o hennes gubbe Totte då de skulle ... läs mer..
Eliza Ankerståhl

I kväll händer det saker

Ja .. ikväll så ska jag ta tag i det somajg inte vågat på länge. Jag ska klippa i mitt nya tyg.. hihi... jo jag ska först klippa ut i mönsterpapper för att vara på den säkra sidan och sen klippa ... läs mer..
Eliza Ankerståhl

Trött i huvudet....!

Trött... vill sova... men nä.... orkar nog lite till... finns ju så mycket jag kan missa :o) Idag har jag broderat bara lite... en nakenhund med texten Här vaktar jag Fick min beställning hemskickad ... läs mer..
Amandha Rosén

Första Inlägget =D

Jaha då har jag oxå skaffat mig en blogg här på sysidan. Hade väl tänkt att skriva om lite allt möjligt jag sysslar med om dagarna. Just nu så har jag precis avslutat en beställning till ... läs mer..
Eliza Ankerståhl

Första blogginlägget

Sitter och skriver ner en lista över saker jag borde göra.... längre kommer jag inte.. Stirrar blint på papperet och undrar vart jag ska börja... tittar som hastigast på dataskärmen oj.. ett nytt ... läs mer..
Maria Eriksson

Nu så är jag ordentligt på nätet

Ja hej och välkommen då till mitt egna lilla kungarike, fast då jag är kvinna så är det väll drottningrike. men kan man skriva så (Svensk läraren i mig ryser av fasa:) ) vad kommer jag då att skriva ... läs mer..
Ulrika Lindh

Test av bloggen

Så sitter jag som testpilot, låter fint eller hur. Ganska nära marken är jag i alla fall men det här är något nytt, bäst att prova på så att jag kan det. Bla bla bla. Si och så. läs mer..
Christer Lindh

Testar

Jag testar ännu mer läs mer..
Gina Sjölund

Skräddarlinjal

Hej alla! Vet någon var finns det att köpa skräddarlinjal på A4 skala? läs mer..
Sida: Första Föreg. 1 ... 51 52 53 54 55 

Populära etiketter


Bloggar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons