Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Blogginlägg


Sida: Första Föreg. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 55 Nästa Sista 
Anna Söderström

lite väv, lite lappteknik och stickade strumpor..

Ett livstecken från mig kommer här. Jag mår bra igen. Det var knas i kroppen och in med ett litet, litet piller och poof så var allt ungefär som vanligt. Har jag handarbetat? om jag har. Har jag fått ... läs mer..
carina nylen

Fler strumpor

Fler strumpor stickade i Novitas 7 bröder och Novitas Raita Novitas Polka Novitas 7 bröder läs mer..
carina nylen

Mer strumpor

Har lite nojja på strumpor just nu Och det finns ju så mänga fina sockmönster Denna är stickad i Novitas 7 bröder Denna i Kampes 2 trådiga ullgarn läs mer..
Ann-Kathrin Carlqvist

Att hinna med det man påbörjat

Mitt tyglager är stort och måste krympa så jag försöker hitta projekt som är kul.  För att råda bot på det så  deltog jag i två olika Quiltalong 2015 och lärde mig verkligen att få till spetsar och ... läs mer..
carina nylen

Strumpor

Rosa strumpor Grå/Vit/Svarta knästrumpor läs mer..
Ulrika Lindh

Fåtöljen äntligen färdig!

Ja då blev den äntligen klar, året kan knappt börja bättre än att få slutföra ett stort men roligt projekt. Tänk att jag sitter i den nu och skriver mitt blogginlägg, den är sååå skön. :-) Så här ser ... läs mer..
carina nylen

Virkade djur/amiguruami

Virkade amiguruamis och elefanten är en snuttefilt De flesta är virkade i garnet queen brukar göra de lite större än de ska vara Bokstäver och siffror i klossar läs mer..
carina nylen

Nya strumpprojekt

Knästrumpor stickas i Viking superwash Mönstrade strumpor stickas i Viking sportragg läs mer..
carina nylen

Afrikas blomma nalle

Jag hade inte lagt upp nallen när den blev klar men här kommer den virkad i restgarner läs mer..
carina nylen

Stickade knästrumpor

Hej och God fortsättning på det nya året Har börjat året med att sticka knästrumpor åt dottern Stickade i Viking Superwash och mönstret är järbo strumpan fast jag stickade inte in flätan läs mer..
Ulrika Lindh

Solvat in det nya året

God fortsättning på handarbetsåret 2016! Ja jag satt inte på nyårsaftonen och solvade men de första dagarna på året så fick jag tid att solva väven till min vävstol på landet. Dagarna är korta så ... läs mer..
Pernilla Fe

Elsas klänning

Min dotter är 6 år. Hon älskar filmen Frost. Jag har bara väntat på beställningen av en Elsa-klänning och beställningen kom väl i september eller så. Vi bor inte nära någon tygaffär och jag har ... läs mer..
Ann-Kathrin Carlqvist

Ännu mera ordning o reda (efter datorkrasch)

Vad o var har jag alla de brodyrfiler jag köpt och/eller laddat ner??? Nya databaser ser nu  dagens ljus så att jag får sökbarhet i lagret, för minnet kan man ju inte lita på efter 65, eller?? Min ... läs mer..
carina nylen

Virkade djur

Det har blivit en till Sen har jag börjat på denna ska bli en björn detta är huvudet bra sätt att bli av med alla smånystan man samlar på sig forsättning följer.... läs mer..
Pernilla Fe

Ett UFO har landat

Här är en ryggsäck som jag fick på en konferens för ett par år sedan (året innan fick jag en likadan om än i annan färg, den har jag också fixat till). Frågade min son om han ville ha den som ... läs mer..
carina nylen

Afrikas blomma

Hittade detta mönster på pinterest Den var lite krånglig att få ihop bara Men rolig att göra läs mer..
carina nylen

Flera pannlappar+evighetsprojekt

Har gjort slut på de restgarner jag har i tjockare bomullsgarn Har fått hem viking garn som jag ska prova bl a viking vår tjockare bomullsgarn Om ni ser har jag många projekt på gång bl a detta ... läs mer..
carina nylen

Pannlappar

Har lite restgarner över så det har blivit några pannlappar läs mer..
Pernilla Fe

Golvtäcke till en bebis

Goda vänner fick sitt första barn härom veckan. Jag ville förstås sy något till barnet. Kläder hade de ärvt i massor, och eftersom bebisar växer så fort och dessutom behöver byta kläder ofta, kändes ... läs mer..
carina nylen

Julkalender

Fått hem massor av olika garner ,broderier Denna ska bli kul att sy Har heller aldrig kostat på mig att göra en adventskalender läs mer..
Ulrika Lindh

Fixat på fåtöljen

Äntligen har jag tagit tag i fåtöljen igen. Maken Christer fixade tyget på knapparna åt mig, så nu sitter de på plats och tyget formas snyggt mot ryggstödet. Sen har jag fått sy ett kuddfodral till ... läs mer..
carina nylen

Bärgaren

Här kommer bärgaren när den är färdig läs mer..
carina nylen

Klossar

Har virkat några klossar som blev mycket populär. Både bland små och stora läs mer..
carina nylen

Olika arbeten

Lite andra arbeten som har blivit genom åren Maincraft heter överkastet enligt barnbarnet Överkast utav mormorsrutor läs mer..
carina nylen

Socka

Nu är den färdig lite justeringar så blir den nog bra hoppas jag Uppstickad i Novitas 7 Bröder läs mer..
carina nylen

Babblarna

Mina barnbarn iallafall 1 utav dom är förtjust i dessa Hittade inget mönster på dessa så jag har gjort ett själv vad gör man inte för de små liven läs mer..
carina nylen

Bärgaren

Bärgarn i Blixten Mac Qween läs mer..
Sida: Första Föreg. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 55 Nästa Sista 

Populära etiketter


Bloggar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons