Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Blogginlägg


Sida: Första Föreg. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 55 Nästa Sista 
Bodil Nielsen

Glad midsommar!

Nu är ljuva midsommar här igen. läs mer..
carina nylen

Dubbelstickning

Glad Midsommar på er alla Nu är jag äntligen klar Skrev upp när jag började 17/4-24/6 Uppstickad i nissegarnet lagomt i grovleken Tror jag aldrig har varit så nöjd med något jag har gjort har ... läs mer..
Pernilla Fe

Byxskydd vid cykling

Det är trevligt att cykla, men flera av mina byxor är sådär lite skönt fladdringa nedtill. Således stor risk att de hamnar i kedjan eller på andra smutsiga ställen på cykeln. Jag har länge tänkt att ... läs mer..
Anna Söderström

en lusekofta sa han.

För en tid sedan. Det var nog strax före jul om jag tänker efter, frågade jag min man om han ville att jag skulle sticka något åt honom. Döm av min förvåning när karl säger: jag skulle vilja ha en ... läs mer..
Anna Söderström

Min kofta

Det tog sin tid att sticka mina drömmars kofta men till slut blev den klar. Tar man en jämförelse med själva orginalet dvs mönstret så är det en rejäl skillnad Mönstret/Pattern Men jag är otroligt ... läs mer..
Anna Söderström

"ordning på torpet"

Jag har köpt verktygstavlor för att organisera mig lite. Risken är att jag organiserar jättefint men när jag väl är uppe i en kreativ process som blir inte verktyget tillbakahängda. Det har dock gått ... läs mer..
Pernilla Fe

Ett UFO gör entré

Förra vintern åkte jag till London i några dagar med en god vän. Vi skulle köpa tyg. Många, många olika tygaffärer besökte vi. Fångsten blev skral men trevligt hade vi! Vid hemkomsten kändes det ändå ... läs mer..
carina nylen

Dubbelstickning ögonen

Likt eller? Inte klart ännu men ....................är så nöjd läs mer..
carina nylen

Filt-dubbelstickning

Nu har projektet börjat fått ögon har stickar med rundstickor och nissegarn blir inte för tunt och inte för tjockt, Riktigt nöjd faktiskt riktigt spännande att se hur det växer fram och bli så likt ... läs mer..
Ann-Kathrin Carlqvist

Sprätthönsens lapptäcksutställning

Nu vill jag puffa för den årliga utställning som min quiltförening ordnar. Den går av stapeln om ca 2 veckor i Smålandsstenar. Den brukar vara välbesökt och man får se fantastiska arbeten i både ... läs mer..
carina nylen

Dubbelstickning ca 185 varv

Man börjar att se hakan och munnen Detta måste ni prova riktigt roligt faktiskt läs mer..
carina nylen

Dubbelstickning

Ja nu har jag kommit en bit på väg ca 100 varv utav 450 v Upplagt 540 m så det tar lite tid Tanken är att det ska bli en filt med 1 utav barnbarnen i dubbelstickning Magnetplatta med mönstret Stickar ... läs mer..
Anna Söderström

Snailtrail och Hawaiian turtle quilt.

Starten på ett lapptäcke/kvilt/quilt/patchwork. Har inte tidigare jobbat med linjal, skärmatta och skärkniv och det var en liten inkörningsperiod. Jag hade räknat ut hur många "lappar" jag behövde ... läs mer..
carina nylen

Dubbelstickning

Började med dubbelstickning för ett tag sedan det är riktigt kul.Har gjort några provbitar innan jag provade något större projekt så det blev några smålappar med hjärtan mm,sedan blev de ... läs mer..
Marie Gustafsson

Burda Style 2012 maj 106

Jag har gjort den förut och eftersom den gamla har blivit för vid i midjan gjorde jag den igen men i ett bättre tyg den här gången. Det är en trivsam modell, hög i midjan (+ 5cm), här i ett ... läs mer..
carina nylen

Pippi tröja i turkos/beige/rosa

Pippitröja i garnet queen Äldsta dottern ville ha en pippitröja i dessa färger resårstickad mudd läs mer..

gratis kurs med lappteknik

www.makeitart.se och klicka på texten "Bordstabletter av remsor" läs mer..
carina nylen

Skördare strumpan

Skördare på strumpor ska det vara läs mer..
carina nylen

Minion/skördare/grävmaskin tröja

Ja nu är den klar har lyckats att sy skördaren bak och han skulle ha den fram Tröjan är stickad i garnet qualitas läs mer..
Ann-Kathrin Carlqvist

Målet är inget, vägen är allt (Robert Broberg)

Det hände förr att jag åkte på jobbresor till lappteknikens förlovade land - USA. På kvällarna var jag ofta ledig och kunde åka och besöka den stora bokhandeln Barnes & Nobles i ett närliggande ... läs mer..
carina nylen

Minion/Bido tröja

Första delen på minion tröjan får se om jag gör något mer på den och sedan blir det armarna......... Får se om det duger till yngsta barnbarnet Garnet är Qualitas som jag har tagit dubbelt läs mer..
Ann-Kathrin Carlqvist

Tiden går och projekt måste mogna (= UFO)

För mer än ett år sedan visade en medlem upp sitt fina nysydda lapptäcke här på Sysidan. Efter koll upptäckte jag att det var via en Yahoo-grupp, som hon följt och jag anmälde mig där. Temat var ... läs mer..
carina nylen

Traktor tröja

Stickat upp en traktortröja till barnbarnet i nissegarnet Och givetvis än en gång strumpor vad annars...................... läs mer..
carina nylen

Strumpor

Jag verkar bara göra strumpor just nu.......... läs mer..
carina nylen

Bidostrumpor

Nu har det blivit ett par bidostrumpor som barnbarnet kallat dessa figurer. Och han blev så glad när han fick dessa Översättning=minioner Stickade upp dessa i Novitas 7 Bröder läs mer..
Ann-Kathrin Carlqvist

Ett UFO var på G att bli klart

I mars 2015 började jag sy 40 klassiska kviltblock (10 eller 15 tum i fyrkant) efter mönster, och som sedan skulle bli toppen till ett större lapptäcke. Min avsikt var att kunna använda tygrester ... läs mer..
Anna Söderström

En matta till mig själv.

Tänkte jag skulle virka en sån där bläckfisk till små för tidigt födda bäbisar. Då visar det sig att mitt sjukhus inte är intresserad att vara med i det projektet. Tur kanske att jag jobbar i ett ... läs mer..
Sida: Första Föreg. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 55 Nästa Sista 

Populära etiketter


Bloggar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons