Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Blogginlägg


Sida: Första Föreg. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 55 Nästa Sista 
Anna Söderström

Kors i taket!

Allvarligt talat, det syns knappt vad det är. Min ambition var att skapa ett kyrkofönster. Det kom många influenser som förde mitt arbete framåt. Knypplat kors på blåsprayad bordsplast.  Min tanke ... läs mer..
Anna Söderström

Segla förutan vind?

Kreativt i syhörnan men på sysidan verkar stiljte råda. Det är glest både här och där. Så vart försvann alla aktiva? Blev det bara fluktare och några stammisar kvar? Jag sitter inte inne med några ... läs mer..
Anna Söderström

En utmaning.

Jag handarbete r oftast efter mönster. Så dök en bekant upp med ett par lila strumpor och en kasse garn. Jag har inget mönster men vill ha ett par såna här. Hon viftade med de lila strumporna. En ... läs mer..
Anna Söderström

Virkad sjalkrage.

Som vanligt är årstider inget hinder för mig. Jag köpte ett Reagan på skapa era och blev inspirerad av pysselnett så sjalkrage. Det svåraste var nog att välja knappar.  Så nu är jag redo för ... läs mer..
Anna Söderström

Gå på i ullstrumporna

Jag har faktiskt inte jobbat denna termin. Redan i höstas blev jag sjukskriven men ignorerade och gick till jobbet iaf. En lärare liksom, det är bara att rycka upp sig till jullovet och nästan två ... läs mer..
Anna Söderström

Glöm inte barnen på barnhem.

Jag har nämnt det tidigare men säger det igen. Jag har tillsammans eller via ett projekt i svenska kyrkan stickat och virkat filtar till ett barnhem. Denna gång har vi tagit ut svängarna och även ... läs mer..
Anna Söderström

Som Magdalena Ribbing.

Blev sugen att göra något totalt onödigt men bara för mig själv. Hittade mönstret till en virkad Tilda på http://camillaslivsstil.blogspot.se/2016/01/monster-virkad-tilda.html och det fick mig på ... läs mer..
Gunilla Ådén

En kul idé!

läs mer..
Pernilla Fe

Kvällens knåp

Min dotter spelar pingis en gång i veckan efter skolan. Hittills har pingisracket legat löst i gympapåsen och det ser ut därefter. Ikväll kom jag mig äntligen för att sy det där fodralet som jag har ... läs mer..
carina nylen

Dubbelstickning

Som ni kanske förstår har jag fastnat riktigt med dubbelstickning Och tycker faktiskt själv att det är riktigt spännande att se hur mönstret växer fram med bara 2 färger Det här det nya projektet ... läs mer..
Gunilla Ådén

Nytt från symaskinen

Nostalgikudde! Denna kudde har jag broderat i min symaskin med 33 färger och 45157 stygn. Det tog sin lilla tid....... läs mer..
Britt-Marie K

Nya tyger

Jag var på Sy- & Hantverksfestival i Älvsjö i lördags. Köpte inte så mycket med det blev några fina trikåtyger som fick följa med hem. Det här tyget visste jag direkt vem som skulle älska det. Nu ... läs mer..
Gunilla Ådén

Alla Hjärtans Dag 2017

Små sminkväskor med Nalle och hjärta. läs mer..
Gunilla Ådén

Alla Hjärtans Dag 2017

Detta tallriksunderlägg gjorde jag åt min väninna till Alla hjärtans dag! läs mer..
Pernilla Fe

Det blev ett pennfack!

För lite sen sydde jag ett par "lappar" med rolig flätteknik. Jag visste inte riktigt vad jag skulle ha dem till. Men nu har jag sytt ett pennfack till min dotter. Hon kom och visade ett köpt ... läs mer..
Pernilla Fe

Purple tentacle

Purple tentacle är en figur från ett gammalt datorspel, Day of the Tentacle. Han har fått storhetsvansinne och skall ta över världen. Jag har honom som avatar (bild) i ett system på jobbet och när ... läs mer..
carina nylen

Klar

Ja då var denna klar kommer fler......... läs mer..
carina nylen

Dubbelstickning

Nu är jag nästan klar 260x2 maskor x460 varv Mått ca B:130xH:150 cm Stickad i Marks Nissegarn Får frågan ibland om den är maskinstickad och det är den inte 345 varv utav 460 320v 180v läs mer..
Anna Söderström

Lusekoftan

Förra året skulle jag tvärsticka en lusekofta tiannal min man i julklapp. Såklart det var omöjligt att hinna på en månad. Ett helt år har det tagit. Nu är den klar och jag kan gå vidare. Jag har lärt ... läs mer..
Gunilla Ådén

Nytt År 2017

Nytt År 2017, och så har 2 st pokemonkuddar som var beställda lämnat syvekstan. Knappt har pokemunkuddarna kallnat så rusar Super Mario in bland mina jeanstyger och röjer runt! läs mer..
Bodil Nielsen

God jul!

Jag önskar alla sysidevänner en riktigt god jul och gott nytt år! Jag hoppas att ni får en avkopplande jul. Själv tänker jag bl a sticka ett par sockor av en garn jag köpte på en julmarknad för ett ... läs mer..
carina nylen

Julhälsning

Önskar alla en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR läs mer..
carina nylen

Dubbelstickning på barnbarn

Här kommer nästa dubbelstickade filt på ett annat utav barnbarnen har haft ett uppehåll och gjort något annat Fram och Baksida baksidan blir som ett negativ ungefär Ni ser även hur långt jag har ... läs mer..
Pernilla Fe

Kul och pilligt men vad skall det bli?

För ett tag sedan såg jag en inspirerande bild här på Sysidan. (Har inte lyckats lokalisera den igen.) Såvitt jag kunde se var mönstret framställt genom att fläta två tyger i varandra. Jag blev lite ... läs mer..
Pernilla Fe

En börs till broddarna

Dagens sömnad började när jag skulle packa för att åka till simhallen. Jag kom på att jag ville ha en snygg tvättpåse att ta med. Så jag snabbsydde en påse med dragsko, av ett tyg som jag fick för ... läs mer..
Pernilla Fe

En väska att bli glad av

Förra året sydde jag en väska åt min dotter till hennes 6-årsdag. Blev allt lite sugen på en egen för jag tyckte den blev så bra. Så jag har länge planerat att sy en till mig också. Yttertyget är ... läs mer..
Pernilla Fe

Seriesömnad

Dottern (7 år) behövde nya långärmade tröjor. Jag behövde göra av med tyger från mitt tygskåp. Och den gångna helgen hade jag massor med tid att sitta med symaskinen. Så det blev ... läs mer..
Sida: Första Föreg. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 55 Nästa Sista 

Populära etiketter


Bloggar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons