Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Blogginlägg


Sida: Första Föreg. 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 55 Nästa Sista 
Anna Söderström

Det är lite trassligt nu.

Jag har fått min bok om frivoliteter. Jag har fått mina skyttlar från Kina. Jag har tråd i alla kvaliteter. Men det är två saker jag inte har. Tid och ett bra rättstavningsprogram. Det senare var ... läs mer..
Pernilla Fe

Sypyssel för snyggare simning

Jag går till simhallen rätt så ofta. Man får ha med egna lås till skåp och värdeförvaring. Det var tråkigt med gummisnodd runt armen, så jag pysslade ihop ett par resårarmband istället. läs mer..
LenaM Jonsson

Nu får det vara slut med att "torr"sy.

Har nu alldeles för länge både"torr"sytt, "torr"vävt, "torr"broderat. DVS jag sitter o läser/beundrar allt på Sysidan, vävböcker, osv. Det är tredje dagen nu jag är i min vävkällare och får helt ... läs mer..

Att lägga tid på detaljer

När jag packade upp alla tyger jag fått så fastnade jag på en gång för ett grönrutigt tyg. Kände att jag ville göra en blus av det. Jag tog fram ett väldigt enkelt blusmönster, gammalt men gångbart. ... läs mer..
Pernilla Fe

Gjort klart ett UFO!

Sista skälvande dagarna på julledigheten. Nu har jag semester, för barnen är inte hemma! I våras påbörjade jag två parallellsydda väskor som var anpassade i storlek till värdeförvaringsskåpen på ... läs mer..

Julafton på trettondagen

För mig blev det rena rama julafton på trettondagen, då en kompis som håller på att flytta från hus till lägenhet kom hit men fyra kassar tyger. Åh, så roligt att få plocka upp tyg efter tyg. Titta, ... läs mer..
René Edwards

Vill för mycket, dålig planering eller behöver tidspressen?

Ja, vilket det nu är, så här är historien denna gången! :-) Sent i somras köpte jag lite tyger på rea. Den gången skulle jag bara ha lite komplettering till något, (glömt till vad :-)) och kom hem ... läs mer..
Pernilla Fe

Snart ger jag upp!

Häromdagen var det dags att kvlita sidorna till min resttygskorg. Min erfarenhet av kviltning är noll, så jag började med botten (som består av ett sparat provbroderi). Körde frihandskvlitning på ... läs mer..
Anna Söderström

Evighetsprojekt?

Om man googlar på evighetsprojekt får man 47 200 träffar. Väljer man så att titta på bilderna så är det överhängande stickat, virkar och lapptäcken i en lång kavalkad av olika projekt. Varför har vi ... läs mer..
Anna Söderström

En stickad kanin.

Oj oj, nu börjar skolan snart igen. Dags att göra klart prototypen för vårens stickprojekt. Tja, inte vet jag om det blev så bra men det duger gott. Jag vet inte vad jag ska säga, men det går att ... läs mer..
Anna Söderström

Födelsedag och Sytävling.

Jo jag brände på lite med min rubrik :) Sytävling har de precis gjort reklam för på TV4. Ska jag söka? Nä det är inget för mig, jag gillar INTE bli synad i sömmarna. Men jag är övertygad om att det ... läs mer..
Lena Åberg-Larsson

Nytt År

Jag sydde klart de sista julklappa på juldagsmorgon, vi firar våran jul på juldagen, så jag blev ialla fall färdig i tid. Nu är det nytt år och massor med projekt på gångt! Ny dator med windows 8, ... läs mer..
Pernilla Fe

Sytt i sömnen

Eller snarare sytt i huvudet och inte sovit. Ni vet vad jag menar. Flera timmar inatt gick åt till att planera för sömnad av min tygkorg i lappteknik. En hel del förberedde jag igår kväll så att det ... läs mer..
Pernilla Fe

Städat och omorganiserat. Och sytt :-)

Såhär dryga två månader efter symestern, har jag nu äntligen stoppat tillbaka det jag hade med mig i lådorna. Det var så snabbt gjort att packa ner det jag ville ta med mig, men så mycket svårare att ... läs mer..

Gott Slut och Ett Gott Nytt 2014 !

Gott Slut och ett riktigt Gott Nytt År ! /Maritha läs mer..
Lotta Nilsson

Gott Nytt snart...

Så var det snart ett nytt år 2014. År 2013 har varit ett rätt händelserikt år. Dottern tog studenten, syster fyllde 50, maken och jag åkte på semester till Kreta. Kylen la av på sommaren så vi köper ... läs mer..
Anna Söderström

Frivoliteter.

Frivoliteter... smaka på ordet. Det är ett lustigt ord. Jag tänker så här när jag hör ordet. Det BORDE betyda en kvinna på 1800talets senare hälft som var alldeles för frimodig, som inte satt tyst i ... läs mer..
Anna Söderström

God fortsättning!

Ledighet och pysseltid. Renoveringen är klar av tre sovrum och vi har börjat flytta runt i huset igen :) Nu börjar det bli så städat att jag faktiskt får plats att TÄNKA. (läsa kriera) Julafton är ... läs mer..

Sötsnut blogg

Hej! på www.sotsnut.blogspot.se hittar ni alla min sötsnut-blogg.  På bloggen lägger jag upp bilder på det som jag pysslar med för tillfället. Just nu är jag inne i en period är jag sytt mycket ... läs mer..
Pernilla Fe

Julklappar till pojkarna

Så var julklapparna utdelade. Samtliga barn tog självmant på sig sina nya kläder och verkade gilla dem. Det värmer förstås mammahjärtat. Min 9-åring fick ett par nya mjukisbyxor. Själva byxorna hade ... läs mer..
Pernilla Fe

Ibland förvånar jag mig själv

Efter dotterns klänning var jag sugen på att sy mer på Eva. Men vad? Svaret uppenbarade sig igår när det var dags att ta ner granen från vinden så barnen kunde klä den. Nog saknas det en matta under ... läs mer..

jag behöver ett par till armar...

Jag hade önskat att man kunde plocka fram ett par extra armar vid julen.  Jag hade ambitionen att sy ett par plagg till min dotter i julklapp men tiden räcker inte till riktigt.  Jag hittade ett ... läs mer..

Snälla tyger

Var nere i min tygaffär idag för att köpa ekologiskt tyg till barnbarnet. Det fanns bara ett tyg men det kändes väl strävt för en klänning. Har surfat runt på nätet och sett ett par webbutiker. Någon ... läs mer..
Lena Åberg-Larsson

Grytlappar.

Färdiga och ofärdiga. läs mer..
Lena Åberg-Larsson

Julklappar

Nu har jag sytt kuddöverdrag till sju av mina barnbarn, sytt klart grytlapparna till mina barn och slagit in julklappar. Nu är det bara tre kuddöverdrag kvar med AIK färger kvar att sy. läs mer..
Pernilla Fe

Vågad volangklänning

Än finns det kvar en bit av det härliga vågiga velourtyget från JNY. Min dotter (4 år) måste ju också få något mammasytt i julklapp, så jag har sytt en klänning av vågtyget. Jag gissar att hon kommer ... läs mer..
Anna Söderström

African Flower

Jag skulle göra klart hexagonlampan innan något annat. Men jag har hamnat i en "jag måste fundera hur jag gör sedan" situation. Så därför så kunde jag bara inte låta bli att prova virka en African ... läs mer..
Sida: Första Föreg. 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 55 Nästa Sista 

Populära etiketter


Bloggar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons