Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Gjort klart ett UFO!

Sista skälvande dagarna på julledigheten. Nu har jag semester, för barnen är inte hemma! I våras påbörjade jag två parallellsydda väskor som var anpassade i storlek till värdeförvaringsskåpen på simhallen, en till mig och en till en god vän. Jag fastnade på något detalj och så blev väskorna liggande. En väska gjorde jag dock klart under sommaren. Nu har jag äntligen gjort klart min egen väska också!

Den blev inte likadan som den första väskan, men det kändes viktigare att få sy klart. Handtagen var redan färdigsydda, jag hittade dem när jag städade förra veckan, så det var ju bekvämt.

Inlagt 2014-01-09 12:38 | Läst 7728 ggr. | Permalink
Kategorier:
Väskor/necessärer mm 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-01-10 17:08   Pernilla Fe
René - den är ju inget UFO längre eftersom den är klar. Och nej, det är inga vattenavvisande tyger i den. Den är avsedd för värdesförvaringsskåpet. Hittills har jag haft värdesakerna lösa i skåpet, detta är mer elegant och praktiskt.

Apropå vattenavvisande så kollade jag häromdagen efter något sätt att vattensäkra vanliga tyger. Hittade denna produkt: https://www.fabric.com/buy/nr-378/heatn-bond-flex-vinyl-matte. Har inte lyckats hitta på nån svensk sajt.
 
2014-01-10 13:15   Ulrika Lindh
Snygg väska, och ett fint tyg.
 
2014-01-10 08:33   René Edwards
Jätte fin väska, skulle inte kalla den ett UFO dock! :-) Ej färdigt projekt, vilket vi säkert alla har. Ufon är hos mej de saker som inte blivit en handske en gång! Alltså oanvändbart, och det kan man ju inte säga om denna. Vad har du för tyg? Med tanke på badhus är det ju perfekt om det är vattenavvisande, eller har du det i fodret? Snygg blev den iallafall! :-)
 
2014-01-09 23:09   Nina Rolf
Den blev snygg!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons