Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Födelsedag och Sytävling.

Jo jag brände på lite med min rubrik :)
Sytävling har de precis gjort reklam för på TV4. Ska jag söka? Nä det är inget för mig, jag gillar INTE bli synad i sömmarna. Men jag är övertygad om att det finns massor med människor här på denna sida som skulle komma långt, ja kanske till och med vinna en sådan tävling. Så SÖK SÖK SÖK! Här kan du läsa mera. http://www.tv4.se/tv4/artiklar/nu-s%C3%B6ker-vi-deltagare-till-sveriges-st%C3%B6rsta-syt%C3%A4vling-52aeb213c45948fb89000001

Födelsedag, ja min faktist. Den var igår och även om jag ville hänga här lite så fick jag vara lite social i det vanliga livet och umgås med goda vänner :) Det funkar det med. Min man hade klurar extra och faktiskt hittat något riktigt bra. Han köpte en en märkpenna som jag kan ha när jag markerar på tyg. Jag har gnällt ett tag att jag har slut på pennor och bara de gamla traditionella kritorna kvar som är bra svårarbetade. Som vanligt så hittade han min present på Clas Ohlsson men jag har sett att de finns på fler ställen som själjer byggmaterial. Extrastiften innehåller röd och gul som funkar utmärkt på tyg.

Jag har också ägnat mig åt lite boksurfning. Den där Bokbörsen.se var ju inte alls dum. Nu har jag två lapptäckesböcker och en om Frivoliteter i min ägo. Kvällslektyr när den är som bäst.

Har även testat ebay för första gången i mitt liv och väntar nu på Tatting Schuttles det vill säga Frivolitets skyttlar från kina. Hoppas de kommer fram.

// Anna som önskar alla ett fantastikst nytt handarbetsår!

Inlagt 2014-01-04 12:32 | Läst 2977 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-01-06 12:55   Annika Gustavsson
grattis i efterskott :)

Har också nyligen provat ebay från just kina (betydligt billigare) p just min vara var det fri frak så ekonomi med andra ord och det tog ca 3 veckor att få men den som väntar på nått gott... :)

Lycka till!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons