Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Blogginlägg


Sida: Första Föreg. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 56 Nästa Sista 

Stickade knästrumpor

Hej och God fortsättning på det nya året Har börjat året med att sticka knästrumpor åt dottern Stickade i Viking Superwash och mönstret är järbo strumpan fast jag stickade inte in flätan läs mer..

Solvat in det nya året

God fortsättning på handarbetsåret 2016! Ja jag satt inte på nyårsaftonen och solvade men de första dagarna på året så fick jag tid att solva väven till min vävstol på landet. Dagarna är korta så ... läs mer..

Hejsan på er alla.

Har nu börjat mitt syår med en knäkort kjol i linne. Symaskinen gick varm hela dagen igår. Har en trasig vit stickad kofta som ska få bli vantar, mössa och en halsfusk krage med lite fusk skinn bitar ... läs mer..

Inspererad av allt ni syr.

Hejsan alla kreativa vänner. Man blir ju riktigt sjuk av inspiration från alla sidor ni lägger upp era bilder. Jag vill oxå börja med att sy mera. Har ju lite tyger i en låda. Sen har jag lite kläder ... läs mer..

Elsas klänning

Min dotter är 6 år. Hon älskar filmen Frost. Jag har bara väntat på beställningen av en Elsa-klänning och beställningen kom väl i september eller så. Vi bor inte nära någon tygaffär och jag har ... läs mer..

Jul Hälsning från Norrtälje

Önskar er alla här inne en riktigt GOD JUL. Detta är ytterligare en sida som jag gillar, att teckna o måla. Denna är från min fantasi. läs mer..

Ännu mera ordning o reda (efter datorkrasch)

Vad o var har jag alla de brodyrfiler jag köpt och/eller laddat ner??? Nya databaser ser nu  dagens ljus så att jag får sökbarhet i lagret, för minnet kan man ju inte lita på efter 65, eller?? Min ... läs mer..

Virkade djur

Det har blivit en till Sen har jag börjat på denna ska bli en björn detta är huvudet bra sätt att bli av med alla smånystan man samlar på sig forsättning följer.... läs mer..

Oj hela 3 år sen jag var här sist.

Här har de hänt mycket grjer, både med familj, pyssel mm. Jag måste först fixa till en ny profil bild. För ett år sen gjorde jag en gastric sleeve och gick ner 28 kg. Så nu är man smal igen. 2 ... läs mer..

Ett UFO har landat

Här är en ryggsäck som jag fick på en konferens för ett par år sedan (året innan fick jag en likadan om än i annan färg, den har jag också fixat till). Frågade min son om han ville ha den som ... läs mer..

Afrikas blomma

Hittade detta mönster på pinterest Den var lite krånglig att få ihop bara Men rolig att göra läs mer..

Flera pannlappar+evighetsprojekt

Har gjort slut på de restgarner jag har i tjockare bomullsgarn Har fått hem viking garn som jag ska prova bl a viking vår tjockare bomullsgarn Om ni ser har jag många projekt på gång bl a detta ... läs mer..

Pannlappar

Har lite restgarner över så det har blivit några pannlappar läs mer..

Golvtäcke till en bebis

Goda vänner fick sitt första barn härom veckan. Jag ville förstås sy något till barnet. Kläder hade de ärvt i massor, och eftersom bebisar växer så fort och dessutom behöver byta kläder ofta, kändes ... läs mer..

Julkalender

Fått hem massor av olika garner ,broderier Denna ska bli kul att sy Har heller aldrig kostat på mig att göra en adventskalender läs mer..

Fixat på fåtöljen

Äntligen har jag tagit tag i fåtöljen igen. Maken Christer fixade tyget på knapparna åt mig, så nu sitter de på plats och tyget formas snyggt mot ryggstödet. Sen har jag fått sy ett kuddfodral till ... läs mer..

Bärgaren

Här kommer bärgaren när den är färdig läs mer..

Klossar

Har virkat några klossar som blev mycket populär. Både bland små och stora läs mer..

Olika arbeten

Lite andra arbeten som har blivit genom åren Maincraft heter överkastet enligt barnbarnet Överkast utav mormorsrutor läs mer..

Socka

Nu är den färdig lite justeringar så blir den nog bra hoppas jag Uppstickad i Novitas 7 Bröder läs mer..

Babblarna

Mina barnbarn iallafall 1 utav dom är förtjust i dessa Hittade inget mönster på dessa så jag har gjort ett själv vad gör man inte för de små liven läs mer..

Bärgaren

Bärgarn i Blixten Mac Qween läs mer..

Design

Försöker att få till några strumpmönster stickas i Novita 7 bröder läs mer..

Novita garn

Här är några sorter av Novita som jag har beställt hem. Har även beställt hem fler färger av qualitas,nystmaskiner mm läs mer..

Sy fel...

Gah! I slutet av ett högprioriterat projekt, och så syr jag fel. Jag skulle bara sy ihop en örngottsliknande konstruktion, la styckena räta mot räta och sen... sydde jag ihop allt. Tänkte att jag ... läs mer..

Garn kataloger

Nu har äntligen garn katalogerna från Novita kommit Har bara väntat 2 dagar Nu ska man se vad man ska köpa in för garn. läs mer..

3 veckor av antistress

Ugg vilken tuff period det har varit. I slutet av september lade jag plötsligt ned mitt handarbete i knät och sa. Nä, nu vill inte jag handarbeta mera. Så jag slutade planera så mycket och lätt ... läs mer..
Sida: Första Föreg. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 56 Nästa Sista 

Populära etiketter


Bloggar

Andrachans

Det här är en blogg om andrahandskläder som får ett nytt liv, en andra chans, genom större eller mindre förändringar. Inte bara kläder förvandlas här ... 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons