![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |




![]() |
#10 |
Medlem sedan: sep 2005
Inlägg: 1 118
|
Recept
Klart jag kan. Tänkte inte så långt. Men här kommer det. Varsågoda:
Norsk kryddkaka 1 tsk kanel 1 tsk kardemumma 1 tsk kryddnejlika 1 tsk ingefära 3 ägg 3 dl socker 1 dl gräddfil 1/2 dl mjölk 4 !/2 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 125 g smält margarin Du behöver en 2 liters kakform Vispa ägg och socker poröst. Blanda i gräddfil och mjölk. Sikta ner mjöl blandat med bakpulver och alla kryddorna. Rör ihop allt ordentligt. Rör tillsist ner det smälta margarinet. Baka kakan i nedre delen av ugnen 50_60 minuter vid 175°. Låt kakan stå ett par minuter innan du vänder upp den på ett galler. |
![]() |
![]() |
«
Föregående ämne
|
Nästa ämne
»
|
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 08:11.