Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

December är här med advent och kalendertider


Av Ulrika Lindh

Nu är vi redan inne i december och en månad som brukar bestå av förberedelser och pyssel inför jul och nyårshelgen. Att ha en adventskalender att se fram emot varje dag är också en rolig del i det hela.

Annas Blogg har startat en egen julkalender här på Sysidan som hon skriver ska vara, handarbetets egen myskalender. Inga uppmuntrande gliringar om att sticka 12 par mönsterstickade knästrumpor innan jul. Nej, det här är tänkt som en liten oas i julstressen.

Se vad hon tipsar om bakom bakom lucka 1.

Det finns fler kalendrar att följa till exempel så har Garnbutiken i Kilafors i sin blogg en kalenderstickning, den kommer jag förutom Annas Blogg, också att följa vi får se vad det resulterar i.

Svarta Fåret har en kalender där man får ett gratis stick- eller virkmönster varje dag fram till jul om man anmäler sig till deras nyhetsbrev.

Jag har försökt hitta fler men inte lyckats, vet du om fler kalendrar inom handarbetsvärlden, tipsa gärna i kommentarsfältet här nedanför. 

2012 gjorde jag en kalender på Sysidan som repriserades för några år sen, du hittar den här med lite pyssel och recept: Sysidans adventskalender 

En trevlig helg och första advent!(Logga in för att skriva en kommentar)
2017-12-03 15:44   Ulrika Lindh
Tack Bibbi!
 
2017-12-02 22:20   Bibbi Lundgren
Din kalender från 2012 är väldigt trevlig.
 
2017-12-01 13:18   Anna Söderström
https://www.garnstudio.com/christmas-calendar.php?y=2017&cid=3
 

Fler artiklar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons