Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Har du en insamling till stöd för Rosa Bandet?


Av Ulrika Lindh

Har du en egen insamling till stöd för Rosa Bandet och bröstcancerfonden? När du lägger upp bilder nu på det du gjort till förmån för Rosa Bandet kan du märka upp dem med etiketten "rosabandet", då listas dessa bilder på en sida.

Gumpan, medlem sedan länge här på Sysidan, tyckte att vi skulle puffa för de som har insamlingar till Rosa Bandet. Det är ju ett fantastiskt arbete alla gör som producerar saker och säljer för det ändamålet. Genom att se vad andra gör kanske det inspirerar ännu fler att skapa egna insamlingar.

Nu kan du som gör något inom det som rör Sysidans område, alltså textilt, garn mm och har en insamling till Rosa Bandet lägga upp bilder på det du gör och sätta etiketten "rosabandet" på den, viktigt att du skriver exakt som jag skrivit med små bokstäver och utan mellanslag. Vet du inte vad etiketter är hittar du information här.

Har du tidigare lagt upp bilder på sånt som är till stöd för Rosa Bandet kan du redigera bilden och lägga till den etiketten så kommer den också att visas på sidan.

På den här sidan listas alla bilder som får etiketten "rosabandet"


Finns intresse för att ha en sida där man får rapportera hur mycket pengar man samlat in så kan ni väl maila mig, ulindh@sysidan.se Vi börjar så här med bilderna så länge får vi se vad det utvecklas till.

Årets Rosa Band är framtaget av Elsa och Helene Billgren. Mer information om Rosa Bandet(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-02-22 21:22   Eva Andersson
Kolla in den här länken: http://thinkbeforeyoupink.org/
 

Fler artiklar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons