Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Nytt forum - UFO!


Av Ulrika Lindh

Det har legat i planeringsstadiet länge och när jag nu läste jossebells blogginlägg:

http://www.sysidan.se/blogs/jossebell/5367.htm

så tänkte jag att nu får det vara dags att starta upp det. Här kan vi hjälpa och sporra varandra att komma igång och ta itu med de där projekten som ligger och samlar damm och inget hellre vill än bli färdiga och använda.

Den bästa belöningen är ju också den fantastiska känslan när ett sådant projekt är färdigt, men om inte den belöningen är sporre nog kanske vi kan hitta på andra roliga sätt att belöna sig när ett projekt är klart!

Rubricera gärna ämnet med "Stickat", "Klädsömnad", "Quiltat" eller vad det är så kan andra som har saker inom samma teknik hoppa in och vara med i samma tråd.

Ta gärna en bild när du tar tag i "UFO:t" och lägg in i inlägget.

Jag kunde inte komma på något bättre ord eller förkortning för detta, det känns som att det är ett vedertaget begrepp med UFO. Har du ett bättre förslag på vad vi ska kalla det för, hör gärna av dig till:  ulindh@sysidan.se

Till forumet


(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-04-17 10:33   Ulrika Lindh
Under textrutan där du skriver din text hittar du en rubrik "Tilläggsalternativ" - klicka på knappen "Hantera bifogade filer" så får du upp den ny sida och kan bifoga bild. Om du vill testa kan du göra det i "Testforumet" först: http://www.sysidan.se/forum/forumdisplay.php?f=29
 
2013-04-15 15:39   Susanne Strange Jonasson
Detta låter som ett kul forum, men hur lägger jag in bilder?
Susanne
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons